Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 iunie 2023. Calul primește o lovitură, Mistrețul cade pe gânduri

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 iunie 2023. Calul primește o lovitură din partea unei persoane apropiate, Mistrețul cade pe gânduri.
02.06.2023 | 14:45
Zodiac chinezesc pentru sambata 3 iunie 2023 Calul primeste o lovitura Mistretul cade pe ganduri
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 iunie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, ziua de sâmbătă, 3 iunie, aduce câteva surprize pentru Dragoni. De cealaltă parte, Oaia are de dat niște explicații, în timp ce Maimuța are parte de timp de calitate alături de cei dragi.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 iunie 2023. Bivolul află o informație importantă

Șobolan

Primești niște bani în plus dintr-o sursă complet neașteptată, sâmbătă, 3 iunie. Ce este și mai interesant e faptul că aveai nevoie de acest lucru. S-ar putea să ai parte și de alte surprize plăcute în weekend.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, vei afla o informație importantă sâmbătă din partea unui prieten. S-ar putea să fie vorba despre o persoană apropiată, iar lucrurile s-ar putea schimba între voi doi.

Tigru

Nu mai critica oamenii din jurul tău fără să îi înțelegi. Riști să faci mari greșeli, de care mai târziu să îți pară rău. Ar fi bine să fii mai empatic și să le dai o șansă altora să se exteriorizeze. Doar așa vei avea de câștigat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Astrele anunță o călătorie pentru tine sâmbătă. Poate partenerul tău de cuplu îți face o surpriză, sau poate familia vrea să iasă din rutina zilnică. Acceptă invitația, pentru că îți va prinde bine să schimbi peisajul.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 iunie 2023. Șarpele are parte de conflicte

Dragon

Te așteaptă surprize mari, sâmbătă, 3 iunie. Conform zodiacului chinezesc, ai șanse mari să primești un cadou, sau poate niște aprecieri din direcții complet neașteptate. Oricum ar fi, se anunță o zi de weekend superbă pentru tine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Tensiuni mari în relația de cuplu. Apar niște certuri mici, dar care te vor zdruncina în mare măsură. Ascultă și punctul de vedere al celeilalte persoane înainte a trage concluzii. Și nu uita, comunicarea este cheia pentru o relație strânsă.

Cal

Pregătește-te pentru o zi destul de neplăcută. Primești o lovitură puternică din partea unei persoane extrem de apropiate. Vei afla că s-au spus lucruri false despre tine, iar asta te va întrista în mare măsură. Încearcă să nu te enervezi, pentru că situația se va redresa singură.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ai de dat niște explicații în fața familiei. Ai făcut niște greșeli la un moment dat, iar de abia acum, ele au ieșit la suprafață. Încearcă să fii sincer. Cei care țin la tine vor înțelege și te vor ierta.

Cocoșul e protejat de astre

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, ziua de sâmbătă te găsește în sânul familiei. Ai șansa să petreci timp benefic alături de cei dragi. Îți va prinde bine și poți să îți și reîncarci bateriile pentru o săptămână plină.

Cocoș

Ești una dintre zodiile protejate de astre în acest weekend. Dacă vrei să începi un plan de afaceri, sau dacă vrei să iei decizii importante, ziua de sâmbătă este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Câine

Încearcă să nu mai ceri păreri constant din partea celor din jurul tău. Unele persoane nu îți vor binele și s-ar putea să te încurce mai mult decât să te ajute. Tu știi ce este mai bine pentru tine și nimeni altcineva.

Mistreț

Ești pe gânduri, sâmbătă, 3 iunie. Nu îți convin mai multe lucruri din viața ta și te gândești la o schimbare. Să nu îți fie teamă să faci un pas în față și să îți urmezi instinctul. S-ar putea să fii surprins de rezultat.

ADVERTISEMENT