Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Zodiile care au noroc

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Astrologii vin cu vești bune.
08.10.2021 | 14:06
Zodiac chinezesc pentru sambata 9 octombrie 2021 Zodiile care au noroc
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Zodiile care au noroc. Sursă foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au transmis câte un mesaj pentru nativii fiecărei zodii. Pentru unii este o zi foarte bună și vor avea noroc în tot ce fac.

Alți nativi sunt sfătuiți să se odihnească mai mult pentru a nu avea probleme de sănătate.

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Zodiile care au noroc

Șobolan

Te simți plin de energie. Este o zi bună pentru o întâlnire cu o persoană importantă care ar putea să-ți devină partener de afaceri.

ADVERTISEMENT

Bivol

În ultima perioadă ai avut tot felul de lucruri de rezolvat și te-ai cam neglijat. Vei avea probleme de sănătate dacă nu decizi să te oprești și să te odihnești.

Tigru

O zi perfectă pentru acești nativi. Indiferent de ceea ce vor face vor avea noroc și totul va ieși așa cum își doresc. Este momentul să pui capăt unui conflict cu un prieten.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu vei avea un final de săptămână foarte bun. Ai o stare de spirit ciudată și nu prea ai chef să faci mare lucru.

Dragon

Ai de luat unele decizii importante. Fie este vorba despre latura profesională, fie despre cea personală. Oricum, nu te lăsa influențat de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Sorții sunt de partea voastră dacă vreți să aveți o întâlnire cu un partener, asociat. Totul va ieși cum vă doriți. Seara fă-ți timp pentru familie.

Cal

Nu ai foarte multă energie, te simți epuizat. O zi de odihnă îți va face bine. Poate termini unele lucruri pe care le-ai început.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

S-ar putea să faceți unele cheltuieli neașteptate. S-ar putea să existe unele tensiuni în relația cu partenerul de viață, dar spre seară totul se va aranja.

Maimuță

Ești pregătit să pleci într-o scurtă excursie, dar planurile s-ar putea să-ți fie date peste cap. Nu te enerva și concentrează-te pe alte activități.

Cocoș

Chiar dacă în prima parte a zilei te simți plin de energie, pe parcursul zilei descoperi că lucrurile nu stau chiar așa și devii ursuz. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Câine

Chiar dacă este weekend s-ar putea să primești o ofertă foarte bună. Poate este vorba despre un nou loc de muncă, sau găsești un nou partener care să te ajute.

Mistreț

Ești tentat să cheltuiești sume importante de bani. Dacă ai un buget limitat poate ar trebui să faci niște calcule înainte de a da banii pe unele lucruri nefolositoare.

ADVERTISEMENT