Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. Iepurii se îndrăgostesc lulea

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022: Iepurii se vor îndrăgosti lulea. Pentru ei, perioada care vine este una extraordinară din punct de vedere sentimental.
13.02.2022 | 11:16
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1420 februarie 2022 Iepurii se indragostesc lulea
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 14-20 februarie 2022, Iepurii vor avea parte de momente fantastice pe plan amoros.

Lucrurile se vor schimba destul de mult pentru acești nativi, mai ales dacă nu au în prezent o relație.

ADVERTISEMENT

Finalul săptămânii le va aduce Iepurilor din zodiacul chinezesc și câteva motive de bucurie din punct de vedere financiar. Le vin niște bani restanți în conturi.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022

Dragonii sunt puși pe fapte mari și îi vor inspira pe cei din jur cu ideile lor. Au toate motivele de mândrie, căci lucrurile pe care le vor realiza nu sunt ușor de atins pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Șerpii meditează mult. Se gândesc la tot felul de evenimente din trecutul lor, pe care acum le vor privi și le vor înțelege cu totul alți ochi.

Maimuțele se joacă destul de mult cu focul, iar de data asta s-ar putea arde. Astrele le recomandă să stea în banca lor.

ADVERTISEMENT

Cât despre Mistreți, pentru ei urmează o etapă a renașterii din toate punctele de vedere. Se vor concentra foarte mult asupra proiectelor lor de viitor și vor face față tuturor provocărilor.

Oile din zodiacul chinezesc reușesc să se adune mai mult și să își restabilească prioritățile în viață. Pot face o figură bună la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Caii deslușesc anumite mistere care îi implică pe cei apropiați. Află tot felul de lucruri pe care nu le bănuiau. Săptămâna aceasta dovedesc faptul că pot fi buni detectivi.

Tigrii renunță la anumite comodități pentru că vor să ajungă departe. Învață că fără sacrificiu și compromisuri nimic nu este posibil în această lume.

Cocoșii nu mai acceptă sfaturi de la oricine

Șobolanii duc toate sarcinile grele de la locul de muncă pe spatele lor. Sunt extrem de preocupați de evoluția carierei lor, așa că fac eforturi supraomenești ca totuș să iasă bine.

Cocoșii nu mai acceptă critici de la persoanele care nu au dovedit nimic în viața lor. Vor să fie înconjurați doar de cei care au avut niște realizări pe cont propriu.

Bivolii poartă tot felul de discuții cu superiorii de la locul de muncă. Dialogurile se pot lăsa cu o mărire de salariu.

Câinii au o săptămână liniștită. Se plimbă mult, ba chiar e posibil să improvizeze o excursie într-o zonă turistică apropiată de locul lor.

 

ADVERTISEMENT