Life

Zodiac chinezesc: Șobolanul în anul 2022. Cele mai dificile luni: septembrie și octombrie

Zodiac chinezesc: Șobolanul dă de necaz în anul 2022, în special în lunime septembrie și octombrie. Toamna se anunță una agitată pentru acest semn zodiacal.
04.01.2022 | 14:25
Zodiac chinezesc Sobolanul in anul 2022 Cele mai dificile luni septembrie si octombrie
Zodiac chinezesc: Șobolanul în anul 2022. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru anul 2022 aduce câteva probleme financiare pentru Șobolan. Cei născuți în această zodie vor trebui să facă mai multe economii față de alți ani, căci banii nu mai cad din cer.

Februarie, luna în care începe Anul Tigrului de Apă, va fi una liniștită pentru Șobolani. Își vor vedea de treabă fără să aibă parte de cine știe ce provocări.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se pot precipita, în schimb, din aprilie. Șobolanii reușesc să nimerească în tot felul de conflicte, încercând, culmea, să le aplaneze.

Zodiac chinezesc: Șobolanul în anul 2022

2022 nu este un an bun în care să o facă pe mediatorii. Oricât de bune ar fi intențiile lor, își vor da seama că nu se poate discuta deloc cu anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Luna mai vine cu noroc în dragoste pentru cei care își caută partenerul ideal. În iunie, Șobolanii vor profita de vremea bună și vor da o fugă la munte sau la mare.

Se vor distra de minune și în iulie, când cei mai mulți vor să plece în concediu undeva în străinătate. Pentru acești nativi, vara va fi plină de peripeții, mai ales dacă aleg să plece la drum cu prietenii.

ADVERTISEMENT

August este o lună fără mari surprize. Ultima lună de vară le va aduce câteva momente de însingurare. Șobolanii vor simți nevoia să-și pună ordine în gânduri, să își facă planuri noi de viitor.

Din noiembrie, lucrurile devin mai plăcute

Septembrie și octombrie sunt două luni cu adevărat dificile pentru persoanele născute în zodia Șobolanului. Cei care nu și-au plătit anumite datorii s-ar putea să aibă probleme din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

Nu sunt recomandate de către astre achizițiile mari în această perioadă a anului. Șobolanii trebuie să aibă foarte mare grijă de bani, și așa, destul de puțini ori mult mai puțini decât și-ar dori.

Noiembrie reglează anumite deficite bugetare și încep să vadă luminița de la capătul tunelului. Șobolanii primesc ajutoare de unde nu se așteaptă. O perioadă vor fi nevoiți să facă anumite sacrificii, însă va merita efortul.

Anul se încheie cu sărbători liniștite. Crăciunul și Revelionul lui 2022 vor fi ocazii ideale să fie alături de prieteni și rude. Nu vor lipsi nici cadourile și surprizele din partea celor dragi.

 

ADVERTISEMENT