Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023. Cocoșii dau de greu!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023. Cocoșii au o perioadă ceva mai anevoioasă. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
14.10.2023 | 17:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1622 octombrie 2023 Cocosii dau de greu
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023: Cocoșii dau de câteva dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Trebuie să se facă mai bine înțeleși.

Zodiac chinezesc 16-22 octombrie 2023. Ce se întâmplă cu Șobolanii și Cocoșii

Cocoșii nu au zile tocmai plăcute. Felul confuz în care se exprimă, modul în care își expun punctele de vedere s-ar putea răsfrânge asupra relațiilor lor. Nu strică să își facă o autoanaliză și să încerce să recunoască anumite lipsuri pe care le au atunci când vor să își impună anumite opinii.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 16-22 octombrie 2023. Dragonii sunt într-o perioadă efervescentă din punct de vedere profesional. Au de câștigat în carieră, căci astrele îi încurajează să se folosească de creativitatea lor pentru a avea rezultatele dorite. Sunt avantajați și din punct de vedere financiar.

Șobolanii au o săptămână ceva mai bună față de cea anterioară. Lucrurile sunt în favoarea lor mai ales pe plan sentimental. Dau dovadă de mai multă înțelepciune. Cât despre Cai, acești nativi ai zodiacului chinezesc întâlnesc niște persoane care au contat mult în trecutul lor, oameni pe care se pot baza și azi. Vor depăna multe povești, multe amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Câinilor le bate inima precum în adolescență. Se pare că au pus ochii pe cineva și vor lupta cu orice preț să fie băgați în seamă, să înceapă relația la care visează. Au talent de cuceritori, așa că visul lor poate deveni realitate în scurt timp.

Maimuțele sunt protejate de astre

Tigrii nu reușesc să înțeleagă anumite atitudini ale colegilor de muncă. Pot intra în conflicte din cauza telefonului fără fir. Aud tot felul de vorbe despre ei pe care, de data asta, le vor contracara cu duritate.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au noroc în tot ce își propun. Nu depun prea multe eforturi pentru a bifa niște reușite, ca și cum Divinitatea le pune totul în brațe!

Cât despre Șerpii zodiacului chinezesc, aceștia sunt ceva mai precauți când vine vorba de cheltuieli. Au învățat din greșelile făcute pe plan economic.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 16-22 octombrie 2023. Iepurii și Oile au un destin comun în perioada următoare. Ambele zodii trebuie să renunțe la ceva prețios pentru a avea parte de succes. Fiecare va decide, însă, ce poate sacrifica.

Mistreții au talentul de a-i pune în încurcătură pe cei pe care vrea să-i prindă cu minciuna. Multe măști vor cădea în următoarele șapte zile. Își dau seama cine le sunt prietenii și dușmanii.

Bivolii își fac tot felul de planuri, doar că socoteala de acasă nu se va nimeri cu cea din târg. Vor fi nevoiți să se replieze din mers, în funcție de contextele care se vor ivi.

 

 

ADVERTISEMENT