Life

Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care au un octombrie de vis. Vești foarte bune pentru 3 nativi

Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit care sunt zodiile care vor avea o lună de vis. Ce se întâmplă cu nativii în octombrie.
28.09.2023 | 17:30
Anca Dimancea a dezvaluit zodiile care au un octombrie de vis Vesti foarte bune pentru 3 nativi
Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna octombrie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna octombrie a anului 2023. Mai multe zodii au primit vești excelente din partea celebrului astrolog. Care sunt nativii ce vor avea o perioadă de vis?

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul pentru luna octombrie

Anca Dimancea a dezvăluit că luna octombrie va fi una foarte interesantă. Nativii zodiacului chinezesc intră într-o perioadă mult mai liniștită, cu mai puține probleme, în care se pot concentra pe muncă, dar și pe planurile de viitor.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Nativii vor avea o lună plină de dragoste, iar în viața lor poate chiar să apară o persoană nouă, dar poate fi și o perioadă bună cu partenerul de viață- pentru cei care sunt deja într-o relație. Își fac planuri și rezolvă problemele de cuplu.

La locul de muncă, lucrurile se vor așeza, însă este bine să se mai tempereze în anumite zile și să nu mai fie atât de incisivi. Dacă s-au confruntat cu afecțiuni de sănătate, acum le pot remedia. Zilele nefavorabile, conform astrologului, sunt  3, 7 și 12 octombrie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bovolul este cel mai favorizat. Octombrie le aduce nativilor multp muncă, dar și rezultate pe măsură. Ar putea primi o mărire de salariu, însă este nevoie să o și ceară. În cazul în care sunt singuri, pot găsi pe cineva, a dezvăluit Anca Dimancea pentru WOWnews. Zilele nefavorbaile sunt: 6 și 12 octombrie.

Tigru

Nativii acestei zodii ar putea avea de suferit, pentru că uită să se odihnească și uită să petreacă timp cu familia, iar cei dragi ar putea să le reproșeze acest lucru. La muncă sau într-o afacere pot apărea noi oportunități de parteneriate. Zilele nefavorabile sunt 2, 5 și 14 octombrie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele se află într-o lună de dușman, dar nu este chiar atât de rău, pentru că Steaua 8, de prosperitate, vine ca o salvare. Octombrie va fi cu spor la muncă și cu succes. Pot primi mai mulți bani sau o ofertă. În anumite situații, nativii  vor fi provocați, dar trebuie să se abțină. Zilele nefavorabile sunt: 1, 6, 9 și 13 octombrie.

Dragon

Dragonii sunt ajutați și atunci când nu spun că au nevoie. Steaua 9, însă, le multiplică problemele de comunicare, a dezvălui Anca Dimancea. Trebuie să fie atenți la pornirile agresive, în special atunci când se află la serviciu. Zilele nefavorabile sunt:  7 și 12 octombrie.

ADVERTISEMENT

Nativul Câine se poate îmbolnăvi

Șarpe

Șarpele trebuie să fie atent la ajutorul pe care îl oferă și să nu dea bani împrumut, dar nici să nu ia. Trebuie să aibă răbdare atunci când comunică, deoarece s-ar putea să nu fie înțeleși așa cum trebuie. Ziua nefavorabilă este 8 octombrie.

Cal

Calul se conruntă cu o stea de distrugere și dezastre, a afirmat Anca Dimancea. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, iar în plan afectiv pot izbucni conflicte. Zilele nefavorfabile sunt 3 și 12 octombrie.

Oaie

Steaua 7 le creează nativilor acestei zodii pierderi, trădări și probleme de sănătate. Trebuie să citească cu atenție orice contract înainte de a-l semna. Nu este un moment potrivit pentru a-și schimba locul de muncă. Zilele nefavorabile sunt 1 și 10 octombrie.

Maimuță

Nativii Maimuță trebuie să fie atenți la parteneriate, ar putea fi o risipă. Dacă încep o relație nouă, este posibil să nu reziste. Totuși, pot câștiga mai mulți bani. Zilele nefavorabile sunt 7, 8 și 11 octombrie.

Cocoș

Anca Dimancea a dezvăluit în zodiacul chinezesc că luna octombrie nu este una bună pentru achiziții sau negocieri. Trebuie să comunice discret și să nu renegocieze un contract. Zilele nefavorfabile sunt 6, 7 și 9 octombrie.

Câine

Câinii se pot confrunta cu neînțelegeri sau boli. Nu trebuie să spună lucruri pe care le-ar putea regreta, iar dacă o fac, trebuie să-și ceară scuze. Zilele nefavorabile sunt 1, 4, 6, 7 și 13 octombrie.

Mistreț

Mistreții trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă au vârste mai înaintate. Copiii nu trebuie să meargă la sporturi la care se pot accidenta. Zilele nefavorabile sunt 2, 5 și 11 octombrie.

ADVERTISEMENT