Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Șerpii se îndrăgostesc

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 mai 2022: Șerpii se vor îndrăgosti lulea. Cineva interesant apare în calea acestor nativi. Ce se întâmplă cu restul semnelor horoscopului asiatic?
30.04.2022 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 28 mai 2022 Serpii se indragostesc
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Foto: purewow.com
ADVERTISEMENT

Conform noului zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 2-8 mai 2022, Șerpii vor avea parte de momente romantice. Cei care până acum își căutau marea iubire vor avea mare noroc în această privință.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 mai 2022

Pentru Șerpi, prima săptămână din luna mai se anunță una extraordinară. Se îndrăgostesc și au parte și de bani în plus în conturile lor. Maimuțele au o perioadă de readaptare la anumite obiceiuri față de care erau destul de reticente. Se reintegrează într-un grup numeros.

ADVERTISEMENT

Dragonii pun mare preț pe fapte de acum încolo și mai puțin pe vorbe. Nu vor mai accepta promisiuni deșarte. Cât despre Caii zodiacului chinezesc, aceștia pot avea liniștea perturbată de o veste neplăcută ce poate sosi din străinătate.

Și Tigrii sunt un pic debusolați. Comunicarea cu persoanele din jur nu este la cel mai înalt nivel. Tind să tragă concluzii pripite și să îi judece pe oameni, ceea ce e profund greșit.

ADVERTISEMENT

Câinii descoperă tot felul de secrete ce le pot fi de ajutor la muncă. Vor fura meserie de la cei mai pricepuți și vor dovedi de ce sunt capabili cu adevărat.

Șobolanii se sacrifică pentru ceilalți

Șobolanii renunță la anumite vise de dragul unor persoane din anturajul lor. Se vor sacrifica pentru alții, dar fără să le pară rău. Bivolii lenevesc mai toată săptămâna. Cineva din apropierea lor s-ar putea să le aducă niște reproșuri pentru detașarea lor.

ADVERTISEMENT

Cocoșii fac pace cu anumite persoane pe care le-au supărat cu atitudinea lor în ultima perioadă. Devin mai empatici.

Iepurii, în schimb, sunt mai certăreți în perioada care urmează. Vor să aibă mereu ultimul cuvânt, iar asta nu e posibil întotdeauna. Mistreții redescoperă niște principii pe care le-au abandonat în speranța că vor avea mai multe reușite în viață. Se întorc la matcă!

ADVERTISEMENT

Oile sunt melancolice. Le vin în minte tot felul de gânduri care le amintesc de anumite episoade ale copilăriei.

 

ADVERTISEMENT