Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Tigrii și Oile se lovesc de greșelile trecutului

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022: Oile și Tigrii se vor lovi de anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut și atunci le-au tratat cu superficialitate.
23.04.2022 | 11:08
Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 aprilie  1 mai 2022 Tigrii si Oile se lovesc de greselile trecutului
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022, Oile și Tigrii vor da față cu episoade nerezolvate ale trecutului.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

Tigrii și Oile vor lua decizii definitive în relațiile pe care le au cu anumite persoane ce au contat la un moment dat în viața lor. Trecutul va reveni sub diferite forme și nu se vor mai putea ascunde.

ADVERTISEMENT

Dragonii se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de persoanele dragi. Vor avea parte de clipe de veselie. Cât despre Mistreți, aceștia sunt ceva mai îngândurați în perioada imediat următoare. Își fac tot felul de calcule și niciunul nu se potrivește cu planurile lor.

Caii și Câinii au o săptămână de comunicare, dar și de secrete. Sunt puși pe investigat, pe cercetat. Unii dintre ei o pot face pe detectivii deoarece suspectează infidelități.

ADVERTISEMENT

Iepurii reușesc să scape de anumite griji financiare undeva pe la mijlocul săptămânii. Respiră ușurați și-și fac noi planuri de viitor. Șerpii dau de greu în weekend-ul următor. Vor fi puși la treabă și vor fi nevoiți să lucreze cu persoane pe care nu le au neapărat la suflet.

Bivolii fac sacrificii de dragul celorlalți

Bivolii renunță la anumite vise pentru a face pe plac unor persoane. Sunt dispuși la orice sacrificiu ca să îi știe bine pe cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Șobolanii duc tot felul de bătălii personale la locul de muncă. Se pun pe treabă și dovedesc unde greșesc ai lor colegi în ceea ce-i privește.

Maimuțele își îndreaptă atenția spre artă, spre un stil complet nou de viață. Au atât de multe idealuri, atât de multe dorințe încât nici ele nu știu de care să se apuce mai întâi.

ADVERTISEMENT

Cocoșii pornesc pe un drum nou în carieră. Apar perspective unice. În sfârșit pot dovedi adevăratele lor capacități. Se deschid porțile succesului pentru ei, după o lungă perioadă de muncă.

ADVERTISEMENT