Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023. Maimuțele și Șobolanii scapă de mari griji

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023: Maimuțele și Șobolanii vor scăpa de multe griji! Ce urmează pentru fiecare?
24.06.2023 | 17:28
Zodiac chinezesc pentru saptamana 26 iunie  2 iulie 2023 Maimutele si Sobolanii scapa de mari griji
Zodiac chinezesc săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023! Maimuțele și Șobolanii vor scăpa de o mare corvoadă, de ceva ce le-a stat pe suflet în ultimul timp.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023

În săptămâna 26 iunie – 2 iulie, Maimuțele și Șobolanii își vor rezolva tot felul de probleme. Pentru Maimuțe, e o perioadă excelentă în a se afirma, în a-și spune părerea, iar de cuvântul lor se va țin cont mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Șobolanii scapă de niște frecușuri birocratice. Întocmesc tot felul de acte de care depinde viitorul lor financiar.

Caii din zodiacul chinezesc au în față șansa unei noi iubiri! Cei care sunt singuri și căutau de ceva vreme perechea perfectă trebuie să fie atenți în special la serile din zilele de joi și sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Iepurii nu sunt în apele lor. Din cauza faptului că le pasă prea mult de statutul lor social și părerile celor din jur despre ei, pierd propria lor esență, își ignoră autenticitatea.

Câinii își fac prieteni noi. Sunt deschiși la discuții cu persoane de ranguri diferite. Spre deosebire de Iepuri, ei nu prea țin la imaginea lor, ci sunt dornici să învețe mereu ceva de la alții, chiar și de la persoane care le-ar putea fi, în aparență, inferioare.

ADVERTISEMENT

Tigrii sunt extrem de bătăioși

Dragonii au parte de noi oportunități profesionale. Trebuie să țină cont de talentele lor neșlefuite. Acum e momentul să scoată la înaintare spiritul lor artistic.

Cocoșii se focusează mult pe relațiile de familie. Acordă mai mult timp celor dragi și se bucură că le pot fi de ajutor. Cât despre Oi, acestea nu se vor lua cu turma! Vor să iasă în evidență prin propriile lor crezuri. S-ar putea ca tocmai Oile să fie urmate de celelalte animale ale zodiacului chinezesc.

ADVERTISEMENT

Tigrii luptă din răsputeri pentru o cauză în care cred. Sunt bătăioși și asta îi va ajuta atât pe ei cât și pe oamenii la care țin. Au un spirit revoluționar.

Zodiac chinezesc săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023. Șerpii au de suferit din cauza unor intrigi pe care le-au pus în aplicare. Îi lovește karma în cele mai dulci momente ale săptămânii.

Mistreții își fac loc în cercuri sociale noi. Descoperă că au niște abilități pe care nici nu le bănuiau, precum oratoria. Scapă de emoții atunci când trebuie să se adreseze unui public mai larg.

 

ADVERTISEMENT