Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022. Tigrii sunt curtenitori

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 - februarie - 6 martie 2022: Tigrii vor fi cuceritori și vor avea șansa unui nou început din punct de vedere amoros.
26.02.2022 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 28 februarie  6 martie 2022 Tigrii sunt curtenitori
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022, Tigrii vor fi în centrul atenției pe plan sentimental.

Tigrii sunt cuceritori prin definiție. Știu cum să le atragă atenția celor pe care pun ochii. Acest lucru va deveni mai evident ca niciodată în prima săptămână a lunii martie. Vor scoate toate armele seducției la înaintare.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt cam nehotărâți, iar capacitatea lor de a tărăgăna anumite decizii s-ar putea să îi coste. Trebuie să fie mai fermi, să pună piciorul în prag.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

Cocoșii pun mare suflet în tot ce fac, însă în săptămâna care vine vor simți că nu sunt suficienți de apreciați. S-ar putea să se blazeze și să nu mai dea randamentul de altădată.

ADVERTISEMENT

Mistreții află tot felul de bârfe care le ocupă destul de mult timp. Sunt puși pe scotocit în viețile altora.

Bivolii sunt puși pe fapte mari, însă existe persoane care le cam încurcă socotelile. Ar face bine să fie atenți de cine se înconjoară.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână în care le îngrijorează multe aspecte ale vieții celorlalți. Se preocupă pentru persoane din familie ori pentru prieteni mai mult decât ar trebui. Sfatul astrelor este să se relaxeze nițel.

Câinii duc tot greul la locul de muncă. Vor fi remarcați și vor fi răsplătiți pentru eforturile pe care le depun.

ADVERTISEMENT

Caii se îndrăgostesc lulea

Caii se îndrăgostesc lulea de o persoană pe care o cunoșteau de ceva vreme, dar până acum nu o priveau cu aceiași ochi. Iubirea bate, așadar, la poarta inimii lor.

Oile sunt puse pe tot felul de provocări și îi implică și pe cei din jur în activitățile lor inedite. Pentru multe persoane născute în această zodie, urmează o perioadă foarte bună în carieră. Inventivitatea lor va da roade.

Șobolanii vor să o ia de la zero din punct de vedere sentimental. Decid să scape de trecut, de relația toxică de care au avut parte.

Iepurii și Dragonii au oarecum un destin în comun în perioada imediat următoare. Atât unii, cât și alții vor face investiții serioase în viitorul lor profesional. Au niște idei cu care pot revoluționa întreaga lume. Așadar, este săptămâna lor de aur!

ADVERTISEMENT