Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Mistreții află un adevăr neplăcut

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022: Mistreții sunt puși în încurcătură după ce află un adevăr destul de neplăcut. Încrederea în oameni poate să scadă brusc.
07.05.2022 | 16:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 915 mai 2022 Mistretii afla un adevar neplacut
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 9-15 mai 2022, Mistreții vor da față cu o realitate dură. Unele persoane se vor dovedi a fi ceea ce nu sunt!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022

Mistreții află tot felul de lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Cineva le trădează încrederea și se văd nevoiți să schimbe modul în care se raportează la cei din jur. Dragonii pornesc într-o călătorie emoționantă, una care le va aduce aminte de copilărie. Trăiesc momente unice!

ADVERTISEMENT

Șerpii zodiacului chinezesc au tot felul de probleme de rezolvat, care necesită niște resurse financiare consistente. Se dezmeticesc în cele din urmă, cu ceva sprijin din partea familiei. Maimuțele au o săptămână plină de revelații mistice. Sunt tot mai tentate de niște subiecte care implică multă concentrare și deschidere a minții.

Oile ajung la capătul puterilor și simt mai mult ca niciodată nevoia unei pauze. E o perioadă benefică pentru relaxare, ba chiar pentru călătorit. Câinii sunt puțin mai reticenți față de ideile venite din anturajul lor. Relația cu colegii de muncă se poate tensiona la mijlocul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Șobolanii, norocoșii astrelor

Caii iau decizii importante din punct de vedere sentimental. Reușesc să mai lase de la ei de dragul persoanei iubite. Bivolii încep să-i enerveze pe ceilalți deoarece se plâng cam mult și nu fac nimic să iasă din starea în care singuri s-au băgat. Un prieten le poate sări în ajutor să depășească această cotitură.

Cocoșii sunt într-o perioadă romantică a vieții lor. Fac tot felul de cadouri și primesc la rândul dovezi ale afecțiunii partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au o săptămână norocoasă. Obțin cam ce își propun. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu se culce pe o ureche.

Tigrii au parte de tot felul de peripeții, unele dintre ele de-a dreptul amuzante. Vor fi într-o aventură continuă. Cât despre Iepuri, aceștia dau dovadă de umanitate. Se implică în activități de ajutorare a celor nevoiași.

ADVERTISEMENT