Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Șobolanii, decepție în dragoste

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Șobolanii suferă o serioasă decepție în dragoste. Ce pățesc restul zodiilor?
07.10.2023 | 17:24
Zodiac chinezesc pentru saptamana 915 octombrie 2023 Sobolanii deceptie in dragoste
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Foto: shape.com
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023: săptămână cu trădări în dragoste pentru Șobolani și cu pierderi financiare pentru Șerpi!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023

Șobolanii se pregătesc să dea față cu o realitate destul de dură. Vor descoperi că persoana pe care au pus ochii ori chiar partenerul de viață actual nu a dat dovadă de sinceritate totală. Șerpii, pe de altă parte, s-ar putea să piardă un sprijin financiar important din cauza nesăbuinței lor. Cei care așteptau un ajutor de undeva e bine să își reconfigureze planurile.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc. Maimuțele au o săptămână în care sunt puse pe schimbări. Vor să adopte un alt stil de viață, iar de data asta sunt mai decise ca niciodată. Fac eforturi mari pentru a nu mai cădea în prada anumitor vicii, chiar și dintre cele mai puțin periculoase.

Cocoșii sunt în centrul atenției încă de la începutul săptămânii. Ideile lor sunt bine primite de colegii și șefii de la muncă și se pot alege cu o primă ori o majorare salarială.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc. Tigrii spun tot ce au pe suflet. Se confesează în fața unei persoane pe care nu au avut-o la inimă, căci vor să nu mai ascundă nimic din ceea ce gândesc cu adevărat.

Iepurii au de făcut o alegere importantă care vizează viitorul lor profesional. După negocieri, tatonări și consultări cu apropiații, vor da totul pe o singură carte.

ADVERTISEMENT

Oile au chef de ducă

Bivolii sunt prinși în niște conflicte care nu le aparțin. Dorința lor de a face bine se pare că le vine acum de hac. Poate că e cazul să își vadă de treaba lor.

Oile zodiacului chinezesc au chef de călătorit. O destinație cu totul aparte le face cu ochiul. Nu trebuie decât să își aleagă partenerul potrivit pentru voiaj.

ADVERTISEMENT

Dragonii și Caii au un destin oarecum comun în săptămâna cuprinsă între 9 și 15 octombrie 2023. Acești nativi se redefinesc din punct de vedere profesional.

Câinii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut în dragoste. O iau de la zero pe plan amoros, iar de data asta norocul se pare că le surâde. Mistreții, în schimb, îi tachinează pe cei din jur dorind să obțină niște informații secrete. S-ar putea să obțină opusul: Unele glumițe nu sunt bine acceptate.

 

ADVERTISEMENT