Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 1 martie 2024. Dragonul primește bani, Bivolul câștigă pe toate planurile

Zodiac chinezesc. Predicții astrale pentru nativi, valabile zilei de vineri, 1 martie 2024. Bani pentru Dragon. Ce câștiguri are Bivolul?
29.02.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 1 martie 2024 Dragonul primeste bani Bivolul castiga pe toate planurile
Ce vești primesc nativii. Sursa foto: britannica.com
ADVERTISEMENT

Află ce ți-au rezervat astrele din zodiacul chinezesc pentru finalul de săptămână și începutul lunii martie. Se prevăd schimbări majore, cu beneficii materiale pentru unii nativi și cu realizări pe toate planurile pentru alții. Citește horoscopul integral în rândurile următoare.

Predicții din zodiacul chinezesc pentru vineri, 1 martie 2024

Șobolan

Șobolanul va purta o discuție lungă cu o persoană importantă din viața lui. I se va destăinui acesteia și îi va oferi o modalitate prin care să îl descopere așa cum este cu adevărat. Șobolanul trebuie să scape de măști.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolului îi va merge bine pe toate planurile. Orice își va propune îi va merge ca pe roate. Are încredere în forțele proprii și de aceea nimic nu-i va sta în cale. Ar trebui să fie optimist mai des, căci are motive din plin.

Tigru

Tigrul este pe punctul de a pune capăt unui capitol frumos din viața lui. Trebuie să se gândească foarte bine la acest lucru, deoarece s-ar putea alege cu o suferință majoră, potrivit astrologilor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va fi o doză de motivație pentru cineva apropiat. Nu-l va lăsa pe acesta să renunțe la greu și îl va încuraja așa cum știe mai bine. Iepurele ar trebui să fie mai încrezător și el în forțele sale, nu doar să ridice moralul celor din jur.

Dragon

Bani pentru Dragon la început de Martie. Eforturile pe care nativul le-a depus în ultima vreme pentru afacerile sale vor da roade. Atenție la cum vă veți gestiona bugetul dacă vă aflați sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va da în vileag pe cineva cunoscut. Nu va proceda tocmai bine, fiindcă își va face un rival puternic. Ar trebui să renunțe la a-i mai demasca pe cei din jur din motive de răzbunare.

Cal

Calul se va simți foarte bine cu toți cei dragi ai lui. Vor pleca cu toții într-o binemeritată vacanță și vor uita de toate grijile acumulate de până acum. Calul se va redescoperi după multă vreme de confuzie.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra va renunța la anumite alimente și va începe un stil de viață sănătos. Va face și mai multă mișcare. A conștientizat cât este de relevantă sănătatea, încât să fie eficientă în fiecare zi.

Maimuță

Maimuța nu va sta locului o clipă. Va face multe drumuri, deoarece trebuie să semneze acte importante. Acestea au legătură cu achiziționarea unei locuințe. Mare atenție la starea de oboseală.

Cocoș

Cocoșul va avea un sentiment de Deja-Vu. Are legătură cu situația sa financiară. Mare atenție cui vorbiți despre banii pe care îi aveți în conturi. Riscați pierderea lor și să nu-i puteți recupera deloc.

Câine

Câinele vrea să dea uitării un episod neplăcut legat de o persoană apropiată. Îi va mai acorda acesteia o șansă, dar nu trebuie să mai fie atât de deschis cu ea. Câinele are nevoie să fie mai ferm.

Mistreț

Mistrețul va primi un cadou frumos din partea persoanei iubite. Va fi un semn de devotament și respect. Mistrețul trebuie să fie mai respectuos cu cei dragi, la rândul său, de acum încolo.

ADVERTISEMENT