Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 martie 2023. Un nou capitol în viața Șerpilor

Previziuni astrologice specifice zodiacului chinezesc, valabile pentru vineri, 17 martie 2023. Capitol nou în viața Șerpilor.
16.03.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 17 martie 2023 Un nou capitol in viata Serpilor
Zodiac chinezesc pentru finalul săptămânii. Sursa foto: Daily Trojan
ADVERTISEMENT

Află ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal, din horoscopul chinezesc. Astrologii au noi previziuni, în funcție de care te poți ghida pentru finalul de săptămână. Așa poți evita obstacolele sau oricare alt lucru ce nu ți-ar crea o stare bună.

Zodiac chinezesc. Veștile astrologilor pentru vineri, 17 martie 2023

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că sfaturile lor sunt foarte utile, de asemenea, pentru nativi. Nu ezita să le iei în considerare. Te așteaptă clipe de vis în ziua de vineri, 17 martie 2023. Iată în rândurile următoare toate informațiile necesare.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Ce spuneți de o minivacanță alături de persoana iubită în acest weekend? Relația voastră va deveni mai armonioasă și mai solidă. Ar fi bine și să comunicați lucrurile care vă deranjează, pentru a vedea cum le puteți schimba și a evita conflictele.

Bivol

Bivolul trebuie vineri să soluționeze rapid toate sarcinile pe care nu a reușit să le rezolve săptămâna aceasta, căci în caz contrar se va aglomera și va intra într-o stare de depresie. Nu mai amânați lucrurile, căci, de fapt, vă întârziați îndeplinirea visurilor.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii nu trebuie să uite de unde au plecat. Vineri li se va atrage atenția asupra unor fapte care nu sunt pe placul celor din jur. Vor fi unele făcute pe bună dreptate, căci Tigrii au acumulat o ușoară aroganță în ultima vreme, de când au o nouă funcție la locul de muncă.

Iepure

Iepurele va fi plăcut surprins vineri. În mod neașteptat se va întâlni cu o persoană din trecut, care a avut o contribuție frumoasă în viața lui. Revederea va fi una plăcută, iar amiciția ”se va pune din nou pe picioare”. Urmează multe momente frumoase de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul are de achitat niște datorii de foarte multă vreme. Vineri ar putea fi tras la răspundere pentru ele și nu se va simți prea bine. Trebuie să găsească o soluție încât să acopere toate cheltuielile, dar și să devină mai cumpătat cu bugetul.

Șarpe

Șerpii întorc o pagină dificilă din viața lor și încep o alta. O vor scrie frumos de această dată, căci vor scăpa de tot ce este toxic și vor face loc doar lucrurilor pure, armonioase și care îi vor ajută să devină altfel de oameni. Vor fi plini de entuziasm.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul se va afla într-o situație stânjenitoare. Ar putea da greș cu exprimarea, în cadrul unui eveniment important din viața lui, iar multă lume va rămâne uimită și îl va pune la zid. Ca să evite situația, ar fi bine să-și facă din timp lecțiile.

Capră

Caprele vor avea conflicte la locul de muncă. Încă de dimineață se vor simți tensionate și încărcate cu prea multe sarcini. Vor răbufni și vor fi trase la răspundere de către conducere. Trebuie musai să-și corecteze atitudinea, astfel încât lucrurile să decurgă bine.

Maimuță

Maimuța trebuie să fie mai blândă cu propria persoană. De ceva timp, numai cât se autocritică pentru fapte care nu îi aparțin. Este necesar să înțeleagă că sunt situații pe care nu le poate controla, dacă nu îi ies bine, iar vina poate fi a altor persoane.

Cocoș

Cocoșii vor face vineri pace cu trecutul. Vor ierta persoane care le-au greșit, deoarece își vor da seama că ranchiuna pe care o țineau în suflet nu îi făcea decât să sufere din ce, în ce mai mult. Se prevestesc schimbări foarte frumoase pentru Cocoși.

Câine

Câinii ar putea intra într-un bucluc fără voia lor. Ar face bine să evite o persoană negativă din jurul lor, căci aceasta atrage numai necazuri. În schimb, i-ar putea atrage atenția acesteia că nu procedează bine și să fie mai optimistă, pentru a atrage lucruri bune.

Mistreț

Mistrețul va fi nostalgic. Își va aduce aminte de vremurile de altădată și va avea un conflict interior. Va rememora în special de vremurile când era copil și se simțea bine cu prietenii, oamenii și lucrurile simple pe care le avea atunci. Regretă că nu a știut să le aprecieze așa cum o face acum.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume