Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 25 decembrie 2020. Iepurii se vor îndrăgosti

24.12.2020 | 13:42
Zodiac chinezesc pentru vineri 25 decembrie 2020 Iepurii se vor indragosti
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 25 decembrie 2020, aduce previziuni optimiste cu privire la viitorul sentimental al unor nativi, se vor întâmpla lucruri care vor aduce speranța îndreptării vieții personale.

Astrologii din Orient mai spun că ziua este una deosebită pentru majoritatea semnelor zodiacale. Este o zi dominată de pace, armonie și de căldura oamenilor apropiați.

ADVERTISEMENT

Pot să apară și mici conflicte sau neînțelegeri și unele îngrijorări cu privire la starea de sănătate. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ziua de 25 decembrie.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 25 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua de Crăciun aduce reuniuni familiale și bună dispoziție. Apariția neașteptată a unei rude nu o să-ți facă prea mare plăcere, dar o să te străduiești să păstrezi distanța și să nu le strici cheful celorlalți.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai de făcut niște vizite în prima parte a zilei, lucru care nu te bucură foarte tare și îți aduce și emoții cu privire la siguranța voastră, dar pe care nu le poți evita, fiind vorba de niște oameni care așteaptă sprijinul celor apropiați, nereușind să se descurce singuri.

Tigru

Anul acesta sărbătorești Crăciunul într-un cadru mai restrâns și parcă nu te bucură prea tare. Sunt mici îngrijorări cu privire la starea de sănătate, iar acest lucru te face să stai acasă și să nu primești vizite.

ADVERTISEMENT

Iepure

Petrecerea organizată de prieteni îți aduce o surpriză de proporții prin prezența unui om care îți pune inima pe jar din prima secundă în care își face apariția. Vei încerca din răsputeri să-i atragi atenția și ai toate șansele să reușești.

Dragon

Cadoul lăsat de Moș Crăciun îți aduce o surpriză de proporții. E o veste mare, poate un inel de logodnă sau chiar anunțul venirii pe lume a unui copil. Magia Crăciunului tocmai s-a dublat, iar fericirea e în toi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai marea surpriză să constați că ai uitat să faci ceva. E vorba de o achiziție a unui lucru important sau de reparația unui bun de care ai nevoie astăzi. O să ai parte de ceva agitație până vei rezolva problema.

Cal

Atmosfera de Crăciun aduce nu numai armonie, ci și mici conflicte între unii dintre oamenii apropiați. Faci tot posibilul pentru a readuce pacea în casă și a-i face să uite de motivele de supărare.

Capră/Oaie

Cineva trebuie să și muncească astăzi, dar nu te bucuri deloc că ai picat chiar tu. Veștile bune sunt că atmosfera de sărbătoare o să cuprindă și colegii și veți petrece această zi ca și cum ar fi liberă.

Maimuță

Primești o vizită la care nu te așteptai și care te bucură nespus. Persoana respectivă vine cu vești și noutăți și veți petrece ore bune stând de vorbă și povestind.

Cocoș

Nu prea simți magia sărbătorilor. Ai niște probleme profesionale pe cap și te zbați să le găsești o rezolvare. Un om apropiat o să reușească să te scoată din starea aceasta neplăcută și ziua se va încheia cu bună dispoziție.

Câine

Ai parte de o bucurie din partea oamenilor dragi. Cadoul pe care îl vei primi este un lucru pe care îl doreai de multă vreme, dar nu te-ai încumetat niciodată să-l achiziționezi.

Mistreț

Mici probleme de sănătate ale oamenilor din jur fac să ai parte de motive de îngrijorare în această zi. E vorba despre unele condiții care s-au agravat pentru că nu au fost tratate la timp, dar care se pot rezolva dacă sunt îngrijite corespunzător

ADVERTISEMENT