Life

Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Crăciun. Două zodii dau lovitura în perioada 24-26 decembrie 2020

22.12.2020 | 15:05
Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Craciun Doua zodii dau lovitura in perioada 2426 decembrie 2020
ADVERTISEMENT

Crăciunul se apropie cu pași repezi și aduce o mulțime de vești bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului. Chiar dacă pandemia te împiedică să-i aduni pe toți cei dragi la masă ca în fiecare an faci ce faci și găsești soluții să nu îți simtă lipsa.

Aveai impresia că Moșul te-a uitat? Ei bine, nu. Ești la loc de cinste în lista lui cu „copii cuminți”, așa că vei primi negreșit darurile la care visezi. Și ce prilej mai bun să treci peste micile neînțelegeri cu persoana iubită, dacă nu Sărbătoarea Nașterii Domnului?

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Maimuței, poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că proiectele profesionale în care te-ai implicat la începutul acestei luni încep să își arate roadele tocmai când erai gata să te resemnezi.

Zodiacul chinezesc îmbracă straie de sărbătoare. Ce surprize îți rezervă astrele în zilele de Crăciun

Șobolan

Lasă-te cuprins de toată atenția și iubirea celor dragi, chiar dacă nu îi poți avea fizic lângă tine în această perioadă. Moșul îți este alături și te surprinde cu darurile la care abia dacă mai îndrăzneai să visezi, așa că fii pozitiv!

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești îndrăgostit lulea și ai vrea să îi mărturisești ce simți pentru ea, dar gândul că te-ar putea refuza face ce face și te descurajează. Ignoră-l și ia-ți inima în dinți! Știi doar că visele se transformă în realitate de Crăciun. În legătură cu viața profesională, nu îți face nicio grijă, le aranjează Moșul pe toate la locul lor.

Tigru

Pe 25 decembrie te sfătuim să privești cu mare atenție sub brad. Nu vrem să îți stricăm surpriza, dar știm că ești extrem de curios să afli ce vei găsi acolo, așa că îți dăm un indiciu. Este „darul” la care visezi de luni întregi.

ADVERTISEMENT

Iepure

De Crăciun te gândești tot la abundență și prosperitate. Nu e nimic rău în asta, dar încearcă să îți îndrepți atenția și spre sărbătoarea în sine. Meriți să te relaxezi un pic și să te bucuri de tot ce ai agonisit cu sudoarea frunții în ultima perioadă.

Dragon

Reușești să dai uitării toate gândurile negre și te lași, în sfârșit, cuprins de magia sărbătorilor. Trebuie să recunoști că e un miracol cum numai de Crăciun se întâmplă. Nu de alta, dar încăpățânarea te împiedică mai mereu să privești dincolo de supărări.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai vrea să îți întâmpini oaspeții, ca în fiecare an, în arome de cozonaci și alte bunătăți de sezon pregătite chiar de tine, dar pandemia nu te lasă. Încearcă, totuși, să uiți de această problemă și să te bucuri de cadourile pe care ți le-a adus Moșul. Persoana iubită are grijă să nu te simți singur nici măcar o clipă.

Cal

Uită de treburi în aceste zile, că doar e Crăciunul. Gustă din preparatele gătite cu multă dragoste de partenerul de viață și lasă-te cuprins de magia sărbătorilor. Restul mai pot aștepta, nu ai motive de îngrijorare.

Capră/Oaie

Te bucuri din toată inima de energia acestor zile, întocmai ca în copilărie, chiar dacă nu îi poți avea pe cei dragi alături. Și dacă tot am pomenit de acele vremuri, să știi că unele lucruri au rămas neschimbate. Spre exemplu, Moșul ți-a păstrat locul pe listă, așa că vei primi cel mai frumos cadou.

Maimuță

Orice neînțelegere cu persoana iubită este dată uitării în zilele de Crăciun, că doar nu puteți sta supărați tocmai acum. În plus, proiectele profesionale la care ai trudit în ultima vreme încep să își arate roadele. Sigur ți-a pus Moșul o vorbă bună pe undeva.

Cocoș

Te-au ajuns stresul și oboseala, dar nu e cazul să îți faci griji. Ce prilej mai bun pentru relaxare decât sărbătoarea Nașterii Domnului? Bucură-te de cadourile primite și gustă din bucatele pregătite cu drag de persoana iubită.

Câine

Lasă în urmă toate necazurile, că doar e Crăciunul. Pot aștepta câteva zile, nu îți mai face atâtea griji. În plus, ne-a șoptit Moșul că te așteaptă o surpriză extrem de plăcută sub brad. Nu putem spune despre ce e vorba, pentru că trebuie să descoperi singur, dar îți dăm un mic indiciu: vei putea rezolva o bună parte din problemele cu care te confrunți.

Mistreț

În această perioadă nu vrei decât să ai persoana iubită și să dai uitării toate neînțelegerile din trecut. Îți spunem un secret: magia Crăciunului tocmai asta face, șterge lucrurile mai puțin bune și readuce zâmbetul pe chipul tău.

ADVERTISEMENT