Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17 – 18 iulie 2021. Cocoșul are de gând să treacă la fapte

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17 – 18 iulie 2021. Află care sunt previziunile marilor înțelepți din Orient pentru acest sfârșit de săptămână.
16.07.2021 | 15:39
Zodiac chinezesc pentru weekendul 17  18 iulie 2021 Cocosul are de gand sa treaca la fapte
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 17 – 18 iulie 2021. Urmează noutăți și schimbări pentru unii dintre nativi.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 17 – 18 iulie 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Urmează surprize în plan amoros. Întâlnești o persoană cu care ai foarte multe în comun și sunt șanse mari să apară sentimente profunde între voi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Încerci să rezolvi toate lucrurile cu care ai rămas în urmă și să te bucuri de timpul liber. Ai avut mereu câte ceva de făcut și ai vrea să te și relaxezi.

Tigru

Sunt șanse să pleci într-o excursie alături de câteva persoane dragi. Îți vei reîncărca bateriile și vei intra cu forțe proaspete în noua săptămână.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai un conflict în familie sau în grupul de prieteni și ți se pare aproape imposibil să gestionezi situația. Nu știi dacă va ține cont cineva de sfaturile tale, dar măcar încerci.

Dragon

Iei decizii radicale în privința carierei, simți nevoia să iei lucrurile de la capăt. Nu te mai regăsești în ceea ce faci acum și cauți ceva nou și care să îți placă cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Primești o veste bună legată de bani, poate vine un bonus la care sperai de mult timp și acum poți planifica acea călătorie pe care o amâni de mai mult timp.

Cal

Vrei să petreci mai mult timp alături de persoana iubită sau de familie, nu v-ați văzut suficient în ultima vreme. Vrei să recuperezi fiecare moment pierdut.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Urmează să faci o schimbare importantă în plan personal sau profesional. Orice ar fi, ești gata să iei lucrurile de la capăt și să nu privești înapoi.

Maimuță

O dezamăgire venită din partea unei persoane pe care o credeai apropiată îți strică toată dispoziția și nu vrei să faci nimic. Cineva drag te ajută să depășești acest moment și să-ți iei gândul de la el.

Cocoș

Simți că e momentul potrivit să acționezi și să-ți pui ideile în aplicare. Ai așteptat prea mult timp și acum e șansa ta să demonstrezi de ce ești în stare cu adevărat.

Câine

Nu te simți foarte bine și ar fi cazul să faci unele schimbări în stilul de viață, e important să ai grijă de tine. Te așteaptă multe lucruri și evenimente și ai nevoie de energie.

Mistreț

Toată lumea apelează la ajutorul tău și nu știi cum să te mai împarți. Chiar dacă e bine să-i ajuți pe ceilalți, nu ar trebui să-ți neglijezi propriile nevoi.

ADVERTISEMENT