Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 12 martie 2022. Momente de răsfăț pentru Cal

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 12 martie 2022, aduce noroc, reușite și planuri minuțioase. Zodiile stabilesc pe ce drum trebuie să meargă mai departe.
11.03.2022 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru sambata 12 martie 2022 Momente de rasfat pentru Cal
ADVERTISEMENT

Unele zodii primesc vești neașteptate, dar foarte bune. Pe de altă parte, sunt semne zodiacale care au mare nevoie să stea departe de momentele de tristețe, neplăcute.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 12 martie 2022, de la nativ la nativ

Șobolan

Este o zi deosebită, petrecută cu oamenii dragi. O ieșire în oraș sau un grătar cu prietenii sunt tot ce ai nevoie acum.

ADVERTISEMENT

Bivol

Lasă deoparte gândurile negative și menține-te pe linia de plutire. E foarte important să fii mereu pozitiv, cu idei bune.

Tigru

Ai șansa să-ți recapeți energia petrecută în cursul săptămânii. Încarcă-ți bateriile pentru perioada următoare, ai nevoie de asta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te numeri printre persoanele norocoase, care primește surprize neașteptate, mai ales în plan personal. Ești bine la nivel psihic.

Dragon

Nu te opri să visezi. Ai foarte multe idealuri și planuri în agendă, nu renunța până nu le vezi îndeplinite pe rând, una câte una.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Veștile bune nu întârzie să apară pe măsură ce trece timpul. Se anunță momente inedite împreună cu oamenii dragi, apropiați.

Cal

Ești răsfățat de partenerul de viață, care are pregătită o cină romantică sau chiar o scurtă excursie în afara orașului.

ADVERTISEMENT

Capră

Regretele nu-și au loc în viața ta, nu uita asta. Nu mai suferi la nesfârșit, pune piciorul în prag și ia-o de la capăt.

Maimuță

Dedică mai mult timp activităților care îți bucură sufletul. E nevoie să fii tu cu tine, să te regăsești și să te reorganizezi.

Cocoș

Oamenii se învârt în jurul tău. Ești genul de persoană căutată de ceilalți atunci când au nevoie de o mică îndrumare.

Câine

Stai departe de certuri și conflicte. Impulsivitatea îți dă mari dureri de cap și riști să strici unele legături vechi, de lungă durată.

Mistreț

Planurile tale se ruinează dacă nu ești atent la ceea ce contează cu adevărat. Fii mai implicat în tot ce faci, pune suflet.

ADVERTISEMENT