Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 12-13 martie 2022. Stare de bine pentru Tigru

Marii înțelepți din Orient au pregătit zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 12- 13 martie 2022. Potrivit acestora, este o perioadă potrivită pentru orice fel de activitate.
11.03.2022 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1213 martie 2022 Stare de bine pentru Tigru
ADVERTISEMENT

Surprizele și oportunitățile în domeniul profesional nu întârzie să apară, chiar dacă este vorba de două zile libere, de weekend. Zodiile se bucură de timpul petrecut cu cei dragi.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 12 – 13 martie 2022, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai ocazia să te bucuri de o petrecere. Este cineva apropiat care își serbează ziua de naștere sau poate ești invitat la o nuntă.

ADVERTISEMENT

Bivol

E posibil să călătorești cât mai departe de casă. Este o excursie care nu este deloc planificată, dar pe care nu o vei uita prea curând.

Tigru

Te bucuri de o dispoziție extraordinară. Ai o stare de bine cu care îi molipsești și pe cei din jur. Ai o energie debordantă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt șanse mari să faci unele compromisuri în relația sentimentală. Partenerul de viață nu acceptă anumite lucruri.

Dragon

E indicat să ai un plan bine pus la punct atunci când mergi la cumpărături, să nu achiziționezi ce nu ai nevoie. Ține de bani.

ADVERTISEMENT

Șarpe

De ceva vreme ești în tratative pentru un nou loc de muncă, dar din păcate, nu este ceea ce ai crezut inițial. Dezamăgirea este mare.

Cal

Cineva îți face ochi dulci. Este o persoană din cercul de prieteni, cu care ai foarte multe activități în comun.

ADVERTISEMENT

Capră

În sfârșit, ajungi la o concluzie importantă legat de relația din prezent. Nu mai vrei să treci cu vederea absolut nimic.

Maimuță

Este o zi bună pentru întâlniri și pentru revederi. Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Ieșirile astea îți prind foarte bine.

Cocoș

Ești plin de energie și ești încrezător în tine mai mult ca oricând. Asta te face să reușești la locul de muncă și nu numai.

Câine

S-ar putea să se încheie un parteneriat mai vechi, dar asta înseamnă că se deschide o nouă ușă. Trebuie numai să ai răbdare.

Mistreț

Este o zi perfectă pentru odihnă și relaxare. Ai mare nevoie de o pauză, ai muncit enorm în ultima perioadă. Ai grijă să nu clachezi.

ADVERTISEMENT