Life

Zodiacul Ajunului de Crăciun. Patru nativi vor avea probleme pe final de an

Vești bune și vești proaste pentru zodii în Ajunul Crăciunului. Zodiacul ne arată cum va fi ziua dinaintea sărbătorii pentru nativi, iar unii nu sunt printre favoriții astrelor.
24.12.2022 | 07:30
Zodiacul Ajunului de Craciun Patru nativi vor avea probleme pe final de an
Zodiacul Ajunului de Crăciun. Ce zodii au ghinion Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Puțin a mai rămas din anul acesta, însă patru zodii nu scapă de ghinion nici în Ajunul Crăciunului. Pentru ei, astrele nu au vești bune și se vor confrunta cu mai multe probleme, dar cel mai bine este să privească cu speranță pe viitor, căci 2023 vine cu pași repezi și perspective noi.

Ce au rezervat astrele pentru zodii în Ajunul Crăciunului. Veștile nu sunt bune pentru patru nativi

Ajunul Crăciunului este despre clipe magice, familie și cadouri, însă pentru patru nativi ai zodiacului, fericirea va fi puțin umbrită de ghinion. Astrele nu le-au trecut pe lista copiilor cuminți anul acesta, iar dacă Moșul nu se știe ce le va lăsa sub brad, din partea stelelor vor primi o cizmuliță cu…probleme.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii se bucură de protecție divină și sărbători de vis, alții au de tras, cu speranța unui 2023 mai bun din toate punctele de vedere.

Primii de pe lista celor cu ghinion se numără chiar Berbecii. Se pare că faptul că nu au știut să-și impună limitele în 2022 le face probleme, astfel că se vor vedea nevoiți să pună piciorul în prag chiar în Ajunul Crăciunului. Asta va crea tensiuni printre cei apropiați, care se vor simți nedreptățiți. Atmosfera încărcată de energie negativă va persista până spre sfârșitul anului, spre nefericirea nativilor.

ADVERTISEMENT

Taurii au vizite importante de făcut în Ajun de sărbătoare. Fac turul caselor prietenilor și livrează cadouri, în calitate de spiriduș al Moșului, totul în timp ce plănuiesc o vacanță frumoasă pentru finalului anului.

Gemenii ar face bine să atârne vâscul deasupra ușii, căci 24 decembrie e pentru ei o zi plină de dragoste, petrecută în mare parte cu persoana iubită. Colindele și mirosul de cozonaci întregesc peisajul feeric.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, Ajunul Crăciunului aduce tot ce urăsc ei mai mult: tensiune în familie! Mai mult, nici măcar în zi de sărbătoare nu scapă de muncă, anul se încheie, dar mai încă multe de planificat și de organizat, astfel că energia se concentrează în această direcție. E bine să lase loc pentru flexibilitate și să facă față schimbărilor dacă vor să treacă peste perioada nefastă.

Leii salvează ajunul Crăciunului

Regele junglei va fi și salvatorul Crăciunului. Atunci când totul pare un haos, Leul vine cu soluții inovative și se asigură cu organizează totul cu grație. Conflictele vor fi evitate, iar atmosfera din casă va reveni la normal.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de discuții serioase despre relații. Ajunul Crăciunului ar putea veni pentru unii cu cereri în căsătorie și planuri de viitor.

Balanțele petrec ziua împachetând cadourile lăsate pe ultima sută de metri, iar mai apoi poartă conversații profunde cu cei dragi. S-ar putea să primească sfaturi înțelepte în ceea ce privește următorii pași în proiectele pentru 2023.

Scorpionii află încă o dată ce prieteni devotați au. Faptele bune făcute pe tot parcursul lui 2022 se întorc la ei sub formă de cadouri sub brad în Ajunul Crăciunului. Atmosfera de sărbătoare persistă până la finalul anului, iar recunoștința e cuvântul de bază.

Săgetătorii sunt tentați să mai facă niște cumpărături online chiar și în Ajunul Crăciunului. Totuși, cele mai bune lucruri în viață sunt gratuite, așa că își îndreaptă repede atenția către familie.

Capricornii și Vărsătorii, pe lista zodiilor cu ghinion de Crăciun

În cazul în care Capricornii așteptau un miracol de Crăciun, nu se întâmplă anul acesta. Oamenii vin în număr mare către ei, dar energia îi copleșește și simt nevoia să să întoarcă în bula lor de singurătate. Poate că ar trebui să reflecteze asupra obiceiurilor lor, pentru că fără să-și dea seama își creează singuri probleme. Este o perioadă aglomerată la serviciu, prin urmare, nu scapă de griji nici la masa de sărbători.

Vărsătorii sunt cu gândul la bani și nici luminițele din brad, nici masa bogată nu-i ajută să treacă peste nemulțumirile financiare. Fricile și anxietățile își fac loc în viața nativilor pe final an, iar familia strânsă de Ajunul Crăciunului pentru masa festivă le amintește de toate planurile care au dat greș în 2022.

Peștii simt din plin spiritul sărbătorilor, cu toți prietenii adunați în jurul lor și cu voia bună care le învăluie casa. În plus, se gândesc și la câteva acte de caritate pe care le-ar putea face în această perioadă.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat...
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat de divorț și și-a găsit fericirea la 53 de ani
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Ce este rujeola, boala infecţioasă care poate ucide și a ajuns epidemică
Ce este rujeola, boala infecţioasă care poate ucide și a ajuns epidemică
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Radu Vâlcan în meseria de...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Radu Vâlcan în meseria de prezentator: „M-am simțit foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română