Life

Zodiile care au parte de ghinioane în lanț la final de februarie. Despărțiri, probleme cu banii, dar și vești proaste pentru acești nativi

Nativii care sunt urmăriți de necazuri și chestiuni neplăcute până la sfârșitul lunii februarie. Se anunță separări și pierderi de finanțe.
27.02.2024 | 21:05
Zodiile care au parte de ghinioane in lant la final de februarie Despartiri probleme cu banii dar si vesti proaste pentru acesti nativi
Nativii care sunt urmăriți de necazuri și chestiuni neplăcute până la sfârșitul lunii februarie. Se anunță separări și pierderi de finanțe. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care au parte de ghinioane în lanț la final de februarie. Despărțiri, probleme cu banii, dar și vești proaste pentru acești nativi. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt semnele zodiacale care nu știu să își gestioneze partea materială.

Nativii care sunt urmăriți de necazuri și chestiuni neplăcute până la sfârșitul lunii februarie. Se anunță separări și pierderi de finanțe

Berbec

Până la finalul lunii februarie cheltui mai mult decât produci, oricât de mult ai fi sfătuit să eviți aceste lucruri. Din păcate, nu ții cont de îndemnurile celorlalți și asta te afectează pe termen lung, mai ales din punct de vedere financiar și profesional.

ADVERTISEMENT

Relația cu persoana iubită scârțâie de ceva vreme și se poate ajunge într-un moment în care nu se mai poate face nimic. Separarea este singura decizie înțeleaptă pe care o poți lua în această situație. Pot apărea probleme și în cercul de prieteni, unde certurile sunt la ordinea zilei.

Gemeni

Ultimele zile din februarie aduc necazuri și chestiuni neplăcute. Se anunță separări, inclusiv la locul de muncă, și pierderi de finanțe. Ai făcut niște investiții care au mers foarte prost și acum trebuie să tragi ponoasele.

ADVERTISEMENT

Norocul nu este deloc de partea ta perioada aceasta. Astrologii prevăd probleme în sânul familiei, care are foarte multe reproșuri la adresa ta. Discuțiile în contradictoriu îți strică starea de spirit și te enervează la culme.

Leu

Impulsivitatea îți joacă feste și te duce pe marginea prăpastiei, în special legat de bani. Sunt șanse mari să pierzi o sumă importantă până la încheierea lunii februarie. Ai riscat foarte mult în trecut și nu a fost deloc bine pentru tine.

ADVERTISEMENT

Cei dragi pot avea de suferit de pe urma deciziilor tale pripite. Partenerul de viață poate veni cu un ultimatum sau anunță despărțirea care era inevitabilă. Comportamentul tău a iritat foarte multe persoane în ultima vreme.

Capricorn

Dorința de a avea mereu mai mult te determină să cheltui și să umbli la economii. Cumperi lucruri care îți fură privirile, dar de care nu ai neapărat nevoie. Ghinioanele se țin lanț până la finalul lui februarie și în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

Relația cu colegii de la serviciu se strică, iar superiorii te iau la ochi pentru că întârzii sau ai alte scuze mereu. Veștile proaste nu întârzie să apară nici în legătura cu persoana iubită, care simte nevoie de o pauză mai lungă.

ADVERTISEMENT
Tags: