Life

Zodiile care dau lovitura în weekend. Vești excelente și câștiguri financiare

În 2024, unele zodii vor avea parte de câștiguri mari și vești excelente în viața personală. Astrologii susțin că ultimul weekend din ianuarie vine cu mari surprize!
26.01.2024 | 20:17
Zodiile care dau lovitura in weekend Vesti excelente si castiguri financiare
Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în weekend/sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Zodiile care dau lovitura în weekend. La început de an, astrele se vor alinia pentru unele semne zodiacale, cărora le va aduce multe oportunități de creștere financiară. Începând cu luna ianuarie, planeta norocului se află în Taur, dar conjunctura cu Jupiter o va face să se extindă asupra bogăției personale.

Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în weekend

Șase zodii vor avea parte numai de câştiguri fulminante, care le vor aduce multe satisfacții personale! Astrologii au dezvălui care sunt zodiile care se vor bucura de câștiguri financiare mari la finalul ultimei săptămâni din ianuarie. Weekend-ul 27-28 ianuarie 2024 aduce majorări ale veniturilor pentru nativii născuți în șase zodii. Iată cine sunt norocoșii!

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii sunt norocoșii acestui weekend. Acești nativi vor avea numai oportunități de câștig. Sunt curajoși din fire și extrem de muncitori, deci se vor aventura pe căi mărețe pentru a ajunge unde își doresc cu adevărat. Sunt șanse mari ca lucrurile să iasă așa cum au plănuit de la bun început. Se anunță un weekend exploziv!

Vărsător

În această perioadă, Vărsătorii sunt orientați mai mult spre carieră și vor cu orice preț să avanseze. Nativii nu vor să se abată de la planurile lor, mai ales că sunt profitabile pe termen lung. Ultimul weekend din ianuarie vine cu vești excepționale pentru Vărsători.

ADVERTISEMENT

Se vor implica într-o afacere de mare succes. Mai mult, finalul săptămânii le aduce o sumă mare de bani în conturi și își vor putea face toate poftele. Așadar, Vărsătorii vor avea toate motivele de fericire.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute drept persoane perfecționiste, dar și extrem de pretențioase. Acești nativi sunt conduși de Mercur, drept urmare, sunt firi hotărâte și ambițioase. Fecioarele țin foarte mult la munca lor, așa că vor fi răsplătite pe măsură. La final de săptămână le va intra bani mulți pe card. În plus, vor putea să pună niște bani deoparte. De asemenea, Fecioarele se gândesc să investească în lucrurile care merită cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au un început de an excelent! Nativii sunt preocupați de evoluția în carieră și vor să crească în ochii șefilor. Anul 2024 se anunță a fi anul inițiativelor și al investițiilor majore. Nativii acestui semn de Foc trebuie să fie atenți și să nu piardă nicio șansă să se implice în noi proiecte. La finalul acestei săptămânii, Lei pot face pași mari către obiective mai îndrăznețe, dacă vor să-și mărească veniturile.

Capricorn

Ultimul weekend din ianuarie se anunță unul de bun augur pentru Capricorni. Nativi au parte de șanse financiare neobișnuite, odată cu intrarea lui Pluto în Vărsător pe 20 ianuarie 2024. Dacă până acum au întâmpinat probleme financiar, de acum înainte, Capricornii pot răsufla ușurați, căci își vor putea cumpăra tot ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Pești

Și Peștii vor fi favoriții acestui weekend. Trei eclipse vor influența a doua casă a bogăției personale și le va aduce acestor nativi oportunități majore uriașe. Se vor bucura de câștiguri masive în perioada următoare!

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Noi norme privind permisul auto. Ce va schimba viitorul Parlament European
Noi norme privind permisul auto. Ce va schimba viitorul Parlament European
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume