Life

Zodiile care încheie în forță weekendul. Lux și opulență pentru acești nativi

Semnele care termină săptămâna aceasta la cote maxime. Mult fast, bani și abundență pentru ele, anunță cititorii în stele.
15.12.2023 | 22:50
Zodiile care incheie in forta weekendul Lux si opulenta pentru acesti nativi
Semnele care termină săptămâna aceasta la cote maxime. Mult fast, bani și abundență pentru ele, anunță cititorii în stele. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care încheie în forță weekendul. Lux și opulență pentru acești nativi care sunt cu adevărat binecuvântați pe toate palierele. Se anunță o perioadă câștigătoare din toate punctele de vedere, mai ales cu belșug și noroc în dragoste.

Semnele care termină săptămâna aceasta la cote maxime. Mult fast, bani și abundență pentru ele, anunță cititorii în stele

Berbec

Pe final de săptămână te gândești mai mult la propria persoană și foarte bine faci. Atragi lucruri pozitive în viața ta de când ți-ai schimbat mentalitatea și asta îți rontunjește considerabil veniturile în prag de sărbători. Te bucuri de bani mulți în conturi.

ADVERTISEMENT

Luxul și opulența își fac simțite prezența în viața ta, mai ales când vine vorba de petrecerile cu ștaif la care ești invitat. Dă curs acestora și profită de fiecare clipă pe care o petreci în afara locuinței zilele astea.

Gemeni

Găsești forța interioară pentru a face față tuturor schimbărilor care intervin în viața ta. Din fericire, sunt lucruri care te călesc și care te fac să apreciezi mai mult ceea ce ai. Fii recunoscător pentru familia minunată care te împinge de la spate.

ADVERTISEMENT

Cei dragi sunt cei care te ajută să urci pe scara ierarhică, în special sfaturile pe care le primești. Ține cont de îndemnurile lor și când spun să nu mai arunci banii pe fereastră. Investește-i în ceva, nu duci lipsă de idei și planuri.

Rac

Eforturile depuse până acum nu au fost în zadar. Ești răsplătit și apreciat la adevărata ta valoare. Ești pe culmile succesului spre finalul weekendului când primești bani din mai multe surse. Ți se înapoiază sume pe care le-ai împrumutat cândva.

ADVERTISEMENT

Ai o ambiție de fier și nu renunți deloc ușor și asta se vede cu ochiul liber pentru că ești mai decis ca niciodată să ai parte de lux și opulență. Muncești enorm pentru că nu vrei să te mai gândești la grija zilei de mâine.

Fecioară

Săptămâna asta o termini la cote maxime. Bifezi mai multe realizări în domeniul profesional unde aștepți de foarte multă vreme o mărire de salariu. A venit ziua în care o vei primi, alături de multe alte beneficii substanțiale.

ADVERTISEMENT

Dai lovitura atât în carieră, cât și în relațiile cu oamenii din preajma ta. Sunt șanse mari să fii lovit de săgeata lui Cupidon, care te aduce în fața cuiva cu care ai mai avut contact în trecut, dar abia acum reușiți să vă conectați.

Săgetător

Lucrurile intră pe făgașul normal în relația cu partenerul de viață. Comunicarea și deschiderea către discuții te ajută să ai parte de armonie în sânul familiei, dar și în carieră. E posibil să se discute spre sfârșitul săptămânii de o avansare.

Capitolul bani este foarte bine aspectat. Trag la tine finanțele și asta nu poate decât să te bucure pentru că ai de gând să îți schimbi mașina sau să mergi într-o vacanță de vis. Toate merg ca pe roate când norocul este de partea ta.

Vărsător

Ți-ai setat obiective importante anul acesta și multe dintre ele se vor realiza chiar zilele astea. În weekend ai parte de idealuri împlinite și dorințe care te fac să radiezi de fericire. Bucuria ți se poate citi pe chip. Plutești pe un norișor.

Fast, bani și abundență, astea sunt lucrurile pe care le atragi și care te duc pe culmile succesului. Tot ce îți dorești devine realitate. Fii mai organizat în relațiile cu persoanele din preajma ta și nu ascultă părerile lor. Răspunsurile sunt la tine.

ADVERTISEMENT
Tags:
FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți...
FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Anunț legat de procesul lui Vlad Pascu. Părinții victimelor sunt revoltați
Anunț legat de procesul lui Vlad Pascu. Părinții victimelor sunt revoltați
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei