Life

Zodiile care mai bine se culcă de sărbători. Întâmplări nefaste, ghinion și bani pierduți

Nativii care nu trebuie să iasă din casă de Crăciun. Au parte de momente nefericite, neșansă și cheltuieli neașteptate.
14.12.2023 | 18:40
Zodiile care mai bine se culca de sarbatori Intamplari nefaste ghinion si bani pierduti
Nativii care nu trebuie să iasă din casă de Crăciun. Au parte de momente nefericite, neșansă și cheltuieli neașteptate. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care mai bine se culcă de sărbători. Întâmplări nefaste, ghinion și bani pierduți. Necazurile se țin scai de aceste semne zodiacale care sunt urmărite de conjuncturi nefavorabile din toate punctele de vedere.

Nativii care nu trebuie să iasă din casă de Crăciun. Au parte de momente nefericite, neșansă și cheltuieli neașteptate

Gemeni

Te confrunți cu o situație financiară disperată pentru că nu ai bani de ajuns pentru a te bucura din plin de sărbătorile de iarnă. Pierzi finanțe pentru că ai investit în niște afaceri în care nu ai avut încredere de la bun început.

ADVERTISEMENT

Ai tendința de a cheltui compulsiv perioada asta, chiar dacă sunt lucruri de care nu ai nevoie și pe care mai apoi le vei arunca. Ghinionul te urmărește în zilele de sărbători pe care ar fi bine să le petreci departe de civilizație.

Rac

Sunt alegeri pe care le-ai făcut și care te afectează în continuare, mai ales de Crăciun. Planetele nu sunt deloc aliniate în favoarea ta din punct de vedere financiar și profesional. Sunt bani pe care nu îi mai primești.

ADVERTISEMENT

Persoanele pe care le-ai împrumutat nu îți mai înapoiază veniturile pe care le-ai oferit atunci când le-ai întins o mână de ajutor. Sărbătorile te găsesc trist și deprimat, cu gândul la vremurile frumoase, de mult apuse.

Leu

Astrele te sfătuiesc să nu ieși din casă în perioada sărbătorilor de iarnă pentru că neșansa se lipește de tine ca un magnet. Ești încărcat cu o energie negativă de care nu reușești să scapi și care te aduce în fața unor întâmplări nefaste, certuri și discuții aprinse.

ADVERTISEMENT

E posibil să te cerți cu persoana iubită. Totul pleacă de la o mică neînțelegere, însă nu mai reușiți să vă puneți de acord sub nicio formă. Ești pus în situații periculoase în context financiar pentru că nu ai o stabilitate în prezent.

Balanță

Perioada aceasta nu acorzi o atenție sporită stabilității financiare și astrologii spun că ai parte de mult ghinion de Crăciun. Sunt șanse mari să fii atras de activități costisitoare și care te aduc la sapă de lemn în curând.

ADVERTISEMENT

Sunt bani pe care îi pierzi și pe care nu îi mai recuperezi niciodată. Asta pune și mai multă presiune asupra ta și te aduce în fața unor necazuri uriașe. Sunt obstacole și piedici care ies în calea ta și peste care nu treci tocmai ușor.

Scorpion

Ghinionul te urmărește în sectorul sentimental. Legătura cu persoana iubită are de suferit și e posibil să nu mai existe dragoste sau comunicare. Necazurile deja fac parte din existența ta, însă te vor afecta serios de aceste sărbători.

E cineva care te îndepărtează din viața lui și asta te supără mult, ești extrem de dezamăgit. Nimeni nu pare să dea dovadă de înțelegere și ar fi bine să stai departe de oamenii care te trag în jos și care nu sunt de partea ta.

Pești

Provocări în plan amoros. Întâmplările din ultima perioadă te fac să iei o decizie radicală și sunt șanse mari să te desparți de persoana iubită de Crăciun, pentru că simți că nu ești deloc apreciat de persoana iubită.

În ultimii ani nu ai ales partenerul de viață după placul sufletului tău. Stai foarte prost la capitolul bani care nu mai intră în conturile tale. Ghinionul te urmărește în domeniul profesional, unde nu mai primești mărirea de salariu promisă.

ADVERTISEMENT
Tags: