Life

Zodiile care vor avea parte de ghinion în ultimele două săptămâni din septembrie. Atenție mare, Gemeni!

Unele semne zodiacale sunt lovite de necazuri și neplăceri pe final de lună septembrie. Nu reușesc nimic din ce-și propun.
07.09.2022 | 22:58
Zodiile care vor avea parte de ghinion in ultimele doua saptamani din septembrie Atentie mare Gemeni
Semne lovite de necazuri și neplăceri pe final de lună septembrie. Nu reușesc nimic. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care vor avea parte de ghinion în ultimele două săptămâni din septembrie. Atenție mare, Gemeni, se anunță probleme serioase de sănătate din cauza stresului și oboselii acumulate în ultima perioadă.

Semne lovite de necazuri și neplăceri pe final de lună septembrie. Nu reușesc nimic

Gemeni

E nevoie de un consult amănunțit și pentru asta trebuie să mergi în mai multe cabinete medicale. Nu mai sta pe gânduri dacă vrei să scapi de neplăceri și de dureri, în caz contrar acestea se vor amplifica și mai mult.

ADVERTISEMENT

Ghinionul te urmărește și pe partea financiară. Din păcate, nu ai de unde să pui deoparte pentru că toți banii câștigați se duc pe facturi, rate și datorii. Ultimele două săptămâni din luna septembrie nu sunt de bun augur.

Mare atenție la contractele pe care le semnezi în perioada următoare, s-ar putea să fii tras pe sfoară chiar de oamenii pe care te bazezi cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ia în calcul felul în care te exprimi atunci când interacționezi cu colegii, cu prietenii sau cu familia. Ești genul care spune totul în față, dar asta înseamnă să rănești oamenii și automat să-i îndepărtezi de lângă tine.

Cuvintele sunt arme cu două tăișuri și trebuie să știi cum să le mânuiești. Din dorința de a fi înțeles și pe placul celorlalți riști să ajungi în cealaltă extremă și să te trezești singur. Nici persoana iubită nu-ți este aproape.

ADVERTISEMENT

Relația amoroasă are de suferit și cuplul se poate destrăma rapid pentru că nu mai reușiți să stați unul cu celălalt, să vă spuneți ce aveți pe suflet.

Capricorn

Vrei cu orice preț să ai a doua sursă de venit, dar te afunzi și mai mult în datorii. Ține cont că munca te îndepărtează de tot și toate, de la sănătate până la timp liber. Nu te mai poți bucura de micile plăceri ale vieții.

ADVERTISEMENT

Ești într-o continuă alergare și nu vezi deloc partea plină a paharului. Ești rece și distant, iar relațiile cu cei din jur sunt din ce în ce mai puține. Tensiunile te apasă enorm pe plan personal, dar și în domeniul profesional.

Ghinionul este cauzat și de comportamentul colegilor de la serviciu care îți pun bețe-n roate și nu te lasă să avansezi. Partea financiară are de suferit în acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: