News

Zodiile de care trebuie să te temi. Mint, fură și te vor înșela pe final de an

Ele sunt zodiile pe care trebuie să le ocolești. Au minciuna în ADN. Te vor face să suferi pe final de an 2023
27.08.2023 | 09:00
Zodiile de care trebuie sa te temi Mint fura si te vor insela pe final de an
Zodiile pe care mai bine le ocolești. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scoateți-va ochelarii de soare, cititori curajoși, pentru că ne îndreptăm spre partea întunecată a zodiacului! Da, ai ghicit, vorbim despre acele semne zodiacale despre care ar trebui să rămâi cu un ochi deschis și să-ți verifici portofelul mai des decât de obicei. Așa că, pregătiți-vă pentru o călătorie printre acele zodii de care ai vrea să te ferești în această perioadă.

Scorpion, misteriosul care manipulează

Oh, Scorpionule, cu aura ta misterioasă și abilitățile tale de detectiv cu licență, ești cunoscut pentru că te joci cu mințile celor din jur. Nu ți-ar trece prin cap să încalci regulile directe, dar să pui un mic joc psihologic în mișcare, aia e! Cu un zâmbet enigmatic și o privire de ștrengar, poți să învârți oamenii pe degete fără să clipești. Deci, dacă întrebi un Scorpion despre planurile lor, ar trebui să-ți păstrezi o mână pe portofel.

ADVERTISEMENT

Taur, zodia cu arici la buzunar

Ei bine, Taurule, ești într-un fel “Maestrul Rezervelor Financiare”. Nu-i așa că îți place să te înconjori de lucruri frumoase și să te bucuri de confort? Dar, uneori, poți fi cam posesiv cu bunurile tale. În loc să împarți, preferi să strângi la piept resursele tale ca și cum ar fi o comoară personală. Deci, dacă te afli în preajma unui Taur prea protectiv cu banii lui, asigură-te că porți ochelari de soare pentru a-ți feri ochii de strălucirea argintului și aurului.

Săgetător, călătorul escroc

Ei, Săgetătorule aventurier, lumea e scena ta de joc, nu-i așa? Iubesti să explorezi, să încerci lucruri noi și să cunoști oameni noi. Dar uneori, entuziasmul tău poate lua forma unei mici păcăleli. Poate că ai povestit despre o călătorie incredibilă care nu s-a întâmplat cu adevărat sau ai spus o glumă care a fost luată de alții drept fapt real. Așa că, dacă te simți tentat să oferi o poveste prea bună ca să fie adevărată, asigură-te că ai rezervată o cale rapidă de scăpare!

ADVERTISEMENT

Gemeni, maestru în deghizare

Cei din Gemeni au mereu o replică amuzantă în buzunar și un zâmbet în spate. Ești expert în a jongla cu cuvintele și în a-ți face prieteni instantaneu. Dar, uneori, tendința ta de a jongla cu faptele poate duce la confuzie. Poate că ai adăugat puțin “temperament” în povestea ta ca să o faci mai interesantă sau ai trecut cu vederea detalii cruciale pentru a-ți susține argumentele. Deci, dacă ai de-a face cu un Gemeni al cărui discurs pare să aibă mai multe straturi decât o ceapă, asigură-te că-ți ții râsul sub control.

Fecioara, perfecționistul înșelător

Dragă Fecioară, cu analizele tale atente și standardele înalte, ești cunoscută pentru că nu te mulțumești cu puțin. Dar uneori, căutarea perfecțiunii poate duce la crearea unor aparențe înșelătoare. Ai tendința de a pune în vitrină doar aspectele tale cel mai strălucitoare și de a ascunde partea ta mai umană și imperfectă. Deci, dacă vezi o Fecioară care arată prea bine ca să fie adevărat, asigură-te că adaugi un pic de “realitate” în amestec.

ADVERTISEMENT

Capricorn, negociatorul cu intenții ascunse

Capricornule ambițios, știi să-ți atingi obiectivele și să-ți croiești calea spre vârf. Dar, din când în când, tendința ta de a negocia cu determinare poate să ascundă anumite intenții. Poate că promiți mai mult decât poți livra sau lași să se creadă că ai o intenție comună, dar ai deja în minte alte planuri. Deci, dacă ai de-a face cu un Capricorn care cere să semnați pe linia punctată, asigură-te că ai o lupă la îndemână.

Indiferent de zodie, amintiți-vă că fiecare semn zodiacal are aspectele sale luminoase și întunecate. Pregătiți-vă pentru o călătorie prin toate nuanțele horoscopului și nu lăsați minciuna să vă facă să treceți cu vederea detaliile importante

ADVERTISEMENT