Life

Exclusiv. Dan Diaconescu a pus bazele unei afaceri de 10 miliarde de dolari. Ce face “tăticul OTV” în Emirate

Dan Diaconescu a pus la cale un plan pentru a dezvolta o afacere de 10 miliarde de dolari, motiv pentru care, în prezent, "tăticul OTV" merge regulat în Emiratele Arabe Unite.
05.04.2022 | 13:21
Exclusiv Dan Diaconescu a pus bazele unei afaceri de 10 miliarde de dolari Ce face taticul OTV in Emirate
Dan Diaconescu a pus la punct o afacere care se anunță a ajunge la valoarea de 10 miliarde de dolari / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu, “tăticul OTV”, se pregătește să dea lovitura în lumea televiziunii și, ca de obicei, inovează în ceea ce privește acest domeniu. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că starul talk-show-urilor de noapte a pus, deja, bazele unei noi televiziuni.

Dan Diaconescu a pus la punct o afacere de 10 miliarde de dolari

În ultima perioadă, Dan Diaconescu a fost surprins în nenumărate rânduri în Abu Dhabi, loc de unde, prin intermediul rețelelor de socializare îi îndemna pe cei care îl vad să se pregătească pentru o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mers pe urmele celebrului prezentator TV și a aflat că desele plecări ale lui Dan Diaconescu în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, nu sunt concedii. Ba chiar, dimpotrivă, acolo este locul în care merge să muncească pentru a finaliza afacerea care se anunță a fi primul decacorn românesc – o afacere de 10 miliarde de dolari din tehnologie.

Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor

Mai exact, Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor, iar informațiile noastre spun că este prima televiziune din lume care se bazeză pe tehnologia blockchain.

ADVERTISEMENT

Proiectul care se anunță cu totul și cu totul inovator având în vedere subiectul emisiunilor care vor fi prezentate la televiziunea CryptOTV – nișate toate pe tot ceea ce înseamnă tehnologia crypto – a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, în momentul listării pe Binance, fiecare tokken, moneda virtuală purtând numele OTV, urmează să fie vândut cu un dolar, ceea ce va ridica valoarea proiectului la un miliard de dolari. Totuși, susțin informațiile noastre, imediat după listare, fiecare tokken are toate șansele să își înzecească valoarea, iar astfel, CryptOTV să devină primul decacorn integral românesc și să valoreze 10 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Televiziunea va emite și în limbile arabă, chineză, indiană sau spaniolă

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că, deja, Dan Diaconescu a reușit să îi convingă pe cei din Emiratele Arabe Unite să îl sprijine în demersul de a deschide televiziunea care se bazează pe tehnologia blockchain și care va emite 24 de ore, zi de zi, subiecte legate de criptomonede.

Deja, în Emirate, o țară extrem de prietenoasă cu tot ceea ce înseamnă criptomonede și tehnologii blockchain, Dan Diaconescu a obținut sediul pentru televiziunea pe care a pus-o la punct și pe care vrea să o transforme într-o afacere uriașă.

ADVERTISEMENT

Sediul televiziunii CryptOTV va avea, pare-se, și spații dedicate conferințelor de specialitate, loc în care vor fi lansate noi monede care se bazează pe tehnologia blockchian. De asemenea, tot acolo va fi sediul unei noi piețe de criptomonede, o platformă care să concureze Binance.

În altă ordine de idei, Dan Diaconescu și-a propus ca prezentatorii televiziunii care a obținut licența de emisie din Italia și care va emite în toată lumea din Abu Dhabi să fie, cu toții, extrem de cunoscuți în domeniu, adevărați influenceri, vorbitori nativ de limba engleză.

Ba chiar, în viitor, televiziunea, în funcție de succesul pe care îl va avea, și care va transmite și pe satelit, nu doar online, va emite și în limbile arabă, chineză, indiană sau spaniolă.

Dan Diaconescu și-a lansat anul trecut o platformă de streaming și un NTF

Anul trecut, Dan Diaconescu și-a lansat o platformă de streaming care se vrea un fel de Netflix românesc, DDHomeCinema. În schimbul abonamentelor puse în vânzare, cu preț cuprins între 9,99 lei și 99,99 lei – cei care doresc pot urmări serialul care a ajuns deja la al treilea sezon, Pandemia sau 13 episoade ale producției Elodia.

Mai mult, platforma DDHomeCinema a realizat și primul NFT adaptat consumului românesc, ridicat pe opensea.io, marketplace dedicat comercializării NFT-urilor bazat pe tehnologia blockchain.

În altă ordine de idei, Dan Diaconescu chiar dacă își va deschide televiziunea CryptOTV este subiectul unei interdicții unice în Europa. Mai exact, el are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România.

FANATIK l-a contactat de celebrul prezentator TV pentru a discuta pe tema CryptOTV, dar Dan Diaconescu a refuzat să facă vreun comentariu pe acest subiect, explicând că nu are voie, legal, să ofere declarații publice.

ADVERTISEMENT