Fotbal international

100 de zile de la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid! ”Transferul din care doar Juventus a câștigat”

18.10.2018 | 18:25
100 de zile de la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid Transferul din care doar Juventus a castigat
ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol As a făcut o analiză profundă la 100 de zile de la plecarea atacantului Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Jurnaliștii consideră că superstarul portughez și gruparea ”galactică” au avut de pierdut după această mutare, singurii care au câștigat fiind cei de la Juventus Torino care au reușit un transfer considerat imposibil de multă lume.

”Astăzi, 18 octombrie, se împlinesc 100 de zile de când, la 10 iulie, Real Madrid și Juventus au anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo la formația din Torino. 100 de zile cu mai multe umbre decât lumini pentru jucător și pentru clubul din capitala Spaniei. Impactul aduceri lui Ronaldo a transformat Seria A în centrul atenției lumii fotbalului după o lungă perioadă de declin”, au scris jurnaliștii spanioli.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo sărbătoarea în luna mai câștigarea Champions League cu Real Madrid
Cristiano Ronaldo sărbătoarea în luna mai câștigarea Champions League cu Real Madrid

100 de zile de la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid: ”Nimeni nu își găsește locul”

”În timpul amicalelor din vară, Real Madrid a părut că popate trece foarte ușor peste pierderea lui Cristiano Ronaldo. Dar la primul meci oficial a venit dușul cu apă rece, iar trupa lui Julen Lopetegui a pierdut Supercupa Europei. A fost prima finală internațională pierdută după 13 victorii consecutive. Au urmat rezultate contradictorii care au culminat cu faptul că nu au câștișgat în ultimele patru întâlniri și, mai mult, nu au marcat”, se mai arată în material.

Nici Cristiano Ronaldo nu o duce mai bine după plecarea de pe Santiago Bernabeu, portughezul fiind într-o vizibilă pierdere de imagine după ce poliția americană a redeschis dosarul în care este acuzat de viol. Pe lângă această problemă, atacantul lui Juventus a pierdut titlul FIFA The Best pentru fotbalistul anului în fața fostului său coechipier de la Real Madrid, Luka Modric. Croatul este mare favorit și la Balonul de Aur, iar presa a scris că portughezul nu va merge la gala de decernare a trofeului. ”La 100 de zile de la plecare, nici Real Madrid și nici Cristiano Ronaldo nu își găsesc locul”, au scris în încheiere jurnaliștii spanioli.

ADVERTISEMENT