Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„100% merită investiţia la Rapid pentru milionul de fani!” Declarația cu care Angelescu și-a luat „legitimația vișinie” pe viață

Victor Angelescu și-a luat „legitimația vișinie” pe viață. Acționarul celor de la Rapid a avut o declarație în care spunea că tot ce face la Rapid se datorează suporterilor.
30.03.2024 | 17:36
100 merita investitia la Rapid pentru milionul de fani Declaratia cu care Angelescu sia luat legitimatia visinie pe viata
„Sută la sută merită pentru milionul de rapidiști” Declarația cu care Angelescu și-a luat „legitimația vișinie” pe viață. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, a fost invitat în platoul emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30 şi a făcut o radiografie a situaţiei de la Rapid, după ultimele stenograme apărute în media din dosarul penal care a zguduit Giuleştiul.

Acționarul Rapidului i-a câștigat pe viață pe suporterii din Giulești după ce acesta a declarat că s-a meritat să investească la clubul „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit despre investiția la Rapid: „Pentru mine este greu să fiu acționar”

Angelescu a recunoscut în exclusivitate, la SUFLET DE RAPIDIST, că îi este greu să fie acționar la echipa din Giulești, acesta fiind de părere că tot ce este frumos în viață nu are cum să fie ușor.

“Pentru mine este greu să fiu acționar la Rapid, dar este și frumos. Sunt de părere că tot ce este frumos nu poate să fie ușor. Sunt momente în fotbal pe care nu poți să le trăiești dacă nu ești implicat ca suporter sau ca acționar.

ADVERTISEMENT

Dar normal că lucrurile astea vin și cu o expunere, cu stres. Ai totuși o responsabilitate în fața milionului de oameni care țin cu Rapid.

Trebuie să creezi ceva care să facă lumea să se bucure. Există un stres din punctul ăsta de vedere, dar e normal” , a declarat Victor Angelescu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Angelescu care i-a câștigat „legitimația vișinie”

Acționarul Rapidului a recunoscut că se merită să investească la Rapid, asta și datorită suporterilor giuleșteni. Cu această declarație, Angelescu și-a câștigat „legitimația vișinie”.

“Dacă vrei să ai asemenea trăiri trebuie să le accepți și pe cele bune și pe cele mai puțin bune( n-r. partida pierdută cu Farul Constanța). Pentru mine și pentru domnul Șucu, pe care l-ați văzut că este foarte dedicat, sută la sută, merită.

ADVERTISEMENT

Și nu doar pentru noi pentru că reușești, poate, când ai succese mari să faci fericiți atât de mulți oameni. Până la urmă cred că ăsta este scopul.

Pentru mine a meritat până acum și sunt convins că și pentru Dan și pentru Nico ( n.r – Daniel Niculae), chiar dacă ia un pumn de pastile. Îți dai seama că bucuria unei victorii este senzațională. Dacă îți place să trăiești intens, faci parte din fenomen” , a mai dezvăluit Victor Angelescu.

Declarația lui Angelescu care i-a câștigat „legitimația vișinie

ADVERTISEMENT