Sport

Victor Angelescu, declarații tari după stenogramele în care Niculae vorbește cu Colțescu. „A spus-o să-l liniștească”

Victor Angelescu sare în apărarea lui Daniel Niculae. De ce i-a spus președintele lui „Bocciu” că a vorbit cu Sebastian Colțescu, arbitrul VAR de la Rapid - FCSB 4-0
26.03.2024 | 15:05
Victor Angelescu declaratii tari dupa stenogramele in care Niculae vorbeste cu Coltescu A spuso sal linisteasca
Victor Angelescu, declarații tari după stenogramele în care Niculae vorbește cu Colțescu. „A spus-o să-l liniștească” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a încercat să facă lumină în cazul stenogramelor în care apar numele lui Daniel Niculae și Liviu „Bocciu” Ungurean. Acționarul minoritar al Rapidului a explicat la ce s-a referit președintele când a folosit expresia „Am vorbit cu Colțescu”.

Victor Angelescu, despre stenogramele Daniel Niculae – „Bocciu”. De ce președintele Rapidului a menționat numele lui Colțescu

Victor Angelescu s-a pus scut în fața lui Daniel Niculae. Acționarul minoritar al Rapidului e convins că președintele clubului n-a vorbit la telefon cu Sebastian Colțescu, arbitrul VAR de la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred asta (n.r. – că Daniel Niculae a discutat cu Sebastian Colțescu la telefon). Nu am vorbit încă cu el pentru că am fost răcit. Nici n-am fost la birou de câteva zile.

Eu personal nu am dubii. Nu cred că a luat legătura și nu cred că e interzis”, a transmis Victor Angelescu, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, show care e live pe FANATIK.RO, marțea, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Regulamentul spune că arbitrii nu au voie să fie contactați de cluburi cu 48 de ore înainte de disputarea meciului. „Eu cred că a fost scos din context. Poate nefericit la chestia aia.

Era vorba dacă se dau astea (n.r. – materialele pirotehnice) înainte de începerea meciului. Și atunci, probabil, Ok, dacă dați înainte, am vorbit, nu o să dea drumul. Mai mult în ideea asta cred că a spus, ca să îl liniștească pe lider.

ADVERTISEMENT

Eu nu îmi imaginez discuție cu patru zile înainte de meci discuție Nico – Colțescu, Colțescu care e un arbitru vechi și căruia președintele clubului să-i spună ‘Vezi că dăm cu bombe’.

Eu cred că a spus-o pur și simplu ca să îl liniștească și i-a spus Stați liniștiți, dați înaintea meciului, că nu o să înceapă meciul. Că de obicei așa se întâmplă. Nu e prima dată când se întâmplă și, de obicei, arbitrul nu dă drumul la meci. Probabil Nico știa asta și i-a spus…

ADVERTISEMENT

Asta cred eu, dar nu cred că s-a întâmplat vreodată. Nici cu 48 de ore mai devreme nu știu să fi discutat Daniel Niculae cu vreun arbitru. Eu nici atât, că nu am numerele lor. Nimeni din club. În niciun caz nu s-ar fi sunat cu 4-5 zile înainte.

În cel mai rău caz să fi vorbit cu câteva minute înainte, la ședința tehnică. Dar, nu nu, cred e cumva scoasă așa..., a adăugat acționarul minoritar al giuleștenilor.

“A VORBIT Daniel Niculae cu Sebi Coltescu?” Cum A RASPUNS PATRONUL Rapidului

ADVERTISEMENT