Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce contract i-a oferit Gigi Becali lui Marius Șumudică să vină la FCSB. Dezvăluirile antrenorului: primă colosală de Champions League!

Marius Șumudică a dezvăluit câteva detalii din contractul pe care Gigi Becali i l-a oferit la FCSB. Antrenorul ar fi primit o primă colosală pentru calificarea în Champions League.
22.04.2024 | 12:20
Ce contract ia oferit Gigi Becali lui Marius Sumudica sa vina la FCSB Dezvaluirile antrenorului prima colosala de Champions League
Marius Șumudică, despre contractul oferit de Gigi Becali la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Gaziantep a fost prezent în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA într-un interviu 1 la 1 cu Horia Ivanovici. În cadrul discuției, Marius Șumudică a dezvăluit și un detaliu important din contractul pe care Gigi Becali i l-a pus pe masă pentru a veni la FCSB.

Ce contract i-a oferit Gigi Becali lui Marius Șumudică să vină la FCSB. Dezvăluirile antrenorului: primă colosală de Champions League!

Gigi Becali l-a dorit pe Marius Șumudică la FCSB și i-a oferit un contract uriaș. Fostul antrenor de la Gaziantep susține că latifundiarul din Pipera i-ar fi acordat o primă de aproape 1 milion de euro dacă ducea echipa în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

“Eu știu foarte bine cum merge treaba la FCSB. Jucătorii acum, dacă iau campionatul, nu primesc nimic. Nu au nicio primă de campionat, nimic. Ei primesc bani doar dacă ajung în grupe.

Așa era contractul pe care mi l-a oferit și mie. Îmi dădea mult dacă intram în grupe. Cam un milion de euro dacă intram în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Nu mai țin minte exact, dar era foarte mult. Spre exemplu, eu am luat 300.000 de euro când am luat campionatul cu Astra, îți dai seama că la FCSB e mai mult”, a declarat Marius Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA.

Motviul pentru care Șumi nu a acceptat să fie antrenorul “roș-albaștrilor”: “Chiar m-a vrut”

Marius Șumudică recunoaște că Gigi Becali l-a vrut la FCSB, însă fostul antrenor nu acceptat dintr-un singur motiv. Chiar dacă salariul ar fi fost uriaș pentru fotbalul românesc, Șumi nu ar fi acceptat niciodată să facă schimbările după cum ar fi vrut patronul “roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

“Chiar m-a vrut Gigi Becali la FCSB. Nu aș fi acceptat să mă sune pentru schimbări și de aia nu sunt acolo. Asta e. Așa conduce el. A luat campionatul. Anul acesta ca antrenor e numărul 1. El și cu Iordănescu se bat acolo la antrenorul anului”, a mai spus Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce spune Șumudică despre noul preferat al patronului de la FCSB

Gigi Becali a mărturisit recent că are un nou jucător preferat din SuperLiga. Patronul celor de la FCSB se referă la mijlocașul belgian al celor de la FC U Craiova, William Baeten.

ADVERTISEMENT

În planul său pentru sezonul viitor, Becali vrea să ia în jur de 8 jucători și să întărească lotul, iar 3-4 fotbaliști vor fi aduși din campionatul intern.

Despre noul preferat al patronului de la FCSB, Șumudică susține că nu ar fi o alegere bună. Fostul antrenor de la Gaziantep este de părere că Baeten nu este de nivelul liderului din SuperLiga.

“Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, a spus Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Marius Șumudică, despre FCSB în Champions League

ADVERTISEMENT