News

Echipa fantasy fotbal a sezonului în La Liga

22.05.2019 | 18:21
Echipa fantasy fotbal a sezonului in La Liga
ADVERTISEMENT

Al 88lea sezon din istoria La Liga nu a fost tocmai duelul crâncen pentru putere pe care l-am așteptat. FC Barcelona a câștigat la pas, nu în mică măsură datorită prestațiilor inspirate ale lui Lionel Messi. Real Madrid a resimțit absențele lui Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane, a experimentat în privința lotului și a managerilor până când a decis să îl reinstaureze pe Zidane în poziția de antrenor. Iar Atletico Madrid a dus cu greu la capăt ultimul sezon înaintea unei restructurări, fără îndoială, așteptată.

În schimb, lista celor mai buni jucători ai campionatului reunește multe dintre vedetele La Liga cu tineri care au profitat de șansa de a evolua pe aceasta scenă mare. Conform statisticilor FootballCoin aceasta este Echipa Sezonului 2018/19 în Primera Division.

ADVERTISEMENT

Jan Oblak – Atletico Madrid

Atleti încheie sezonul pe 2, iar prestația defensivei este un factor important în această clasare. Echipa lui Diego Simeone a primit doar 29 de goluri, mai puțin decât oricare altă echipă din La Liga. Oblak a fost titular pentru Atletico în 37 dintre partide.

Jose Angel (Cote) – Eibar

Cote a făcut un sezon îndeajuns de bun încât să îi țină pe mai cunoscuții săi colegi de campionat în afara Echipei Sezonului.Spaniolul a evoluat în 35 de partide, a marcat o dată și a ajutat-o pe Eibar să termine pe locul 12. Deloc rău pentru un transfer gratuit.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique (Barcelona)

Liderul defensivei Barcelonei a avut un nou sezon reușit, cel puțin până la întâlnirea din UCL cu Liverpool. A evoluat în aproape toate partidele din acest sezon, oferind siguranță apărării Barcei. Cu 1.2 deposedări și 4.2 degajări per meci, Pique rămâne unul dintre jucătorii importanți ai catalanilor.

Damian Suarez (Getafe)

Un jucător hotărât pe care Getafe s-a putut bizui. În medie Suarez a pus în pericol siguranța atacanților adverși cu 2.7 deposedări per meci.

ADVERTISEMENT

Jordi Alba (FC Barcelona)

Totul a mers conform planului în La Liga pentru Alba. Ce s-a întâmplat în semi-finala UCL este cu totul altă poveste.. Prestațiile din Spania au fost conform așteptărilor. Alba a oferit 8 pase de gol și s-a impus drept unul dintre cei mai buni jucători în rolul de wing-back.

Daniel Parejo (Valencia)

Numărul 10 al Liliecilor a fost cel mai bun om al echipei sale, marcând de 9 ori, pasând decisiv de 7 și conducând ritmul echipei din centrul terenului. Valencia termină pe 4, loc ce îi oferă șansa de a evolua în următoare ediție de Champions League.

ADVERTISEMENT

Jordan Joan (Eibar)

Joan este prezent în echipă deoarece contribuția sa a fost mai mare decât a mai celebrilor mijlocași ai Barcelonei sau Realului. Spaniolul a marcat de 4 ori, a oferit 4 pase de gol și s-a dovedit capabil să joace la fel de bine în diverse roluri în cadrul angrenajului lui Eibar.

Sergio Canales (Real Betis)

Pentru mare parte a sezonului, Canales a fost top performerul La Liga. Insistența lui Messi de a marca în aproape fiecare partidă i-a îndepărtat titlul. Cu toate acestea, Canales a avut un sezon special. Un jucător tehnic, un foarte bun pasator, un marcator, fostul jucător al Real Madridului și Valenciei, și-a găsit în sfârșit o echipă potrivă stilului său.

Lionel Messi (FC Barcelona)

A marcat 50 de goluri în toate competițiile. A dominat La Liga. A părut adesea prea bun pentru echipa pe care o conduce din teren.

Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

La sfârșitul sezonului vestea pe care o așteptam de mult a fost confirmată. Griezmann urmează să o părăsească pe Atleti. Dar, nu înainte să încheie o nouă campanie reușită în care a marcat 15 goluri și a pasat decisiv de 9 ori.

Karim Benzema (Real Madrid)

Pentru ani de zile Benzema a fost cel mai criticat jucător al Realului de către suporterii obișnuiți cu realizărlei de marcă. Niciodată nu au fost calitățile lui Benzema mai evidente decât la capătul acestui sezon ratat. Francezul a marcat de 21 de ori, adesea decisiv. Real va căuta să își îmbunătățească lotul, însă postul de atacant central nu are nevoie de schimbări.

Pe cine am ales bine? Pe cine am uitat? Continuă să joci FootballCoin, iar noi te vom răsplăti cu premii în cripto moneda jocului, XFC coin.

Perioada verii nu aduce vacanța în FootballCoin. Până la reînceperea campionatelor europene ne bucurăm de fotbalul din MLS și Chinese Super League. Alcătuiește-ți echipa acum!

ADVERTISEMENT