News

Politician român, ucis de nașul său. Tragedia s-a întâmplat la o partidă de vânătoare, în județul Timiș

Un consilier local al Pro România a fost împușcat accidental la o vânătoare organizată sâmbătă dimineață. Cel care a tras, nașul său, l-a confundat cu un fazan.
12.02.2022 | 12:52
Politician roman ucis de nasul sau Tragedia sa intamplat la o partida de vanatoare in judetul Timis
ADVERTISEMENT

tragedie a avut loc în timpul unei partide de vânătoare, organizată în localitatea Livezile din județul Timiș. Victima acestui eveniment a fost un bărbat de 36 de ani din Deta, un oraș din același județ.

Bărbatul era membru al Consiliului Local Deta, ales pe listele partidului Pro România. Cel care l-a împușcat este un bărbat de 36 de ani, nașul acestuia și membru al PSD, după cum notează Jurnalul.ro.

ADVERTISEMENT

“Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă”, au transmis oamenii legii.

Cei care au luat parte la această vânătoare le-au explicat oamenilor legii că cei doi bărbați s-au îndepărtat de restul grupului. Ulterior, nașul l-a împușcat, accidental, chiar în piept e finul său.

ADVERTISEMENT

Aparent, bărbatul care a apăsat pe trăgaci nu s-a asigurat și ar fi crezut că în fața sa se afla un fazan.

Trebuie adăugat că această vânătoare organizată în Livezile îndeplinea toate condițiile legale pentru organizarea unui astfel de eveniment. În plus, armele folosite de participanți era deținute în mod legal.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în jurul orei 10, iar cei prezenți au sunat la numărul de urgență. Ulterior, atunci când un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul bărbatului împușcat.

Antena 3 a transmis că, la fața locului autoritățile ar fi trimis chiar și un echipaj SMURD, la bordul unui elicopter, pentru a interveni.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentelor, după cum transmite Poliția Timiș, oamenii legii care au preluat acest caz au deschis cercetările pentru un dosar de ucidere din culpă.

“În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții IJP Timiș.

Alte tragedii produse la vânătoare

În ultimii ani, presa a vorbit și despre alte accidente produse la partide vânătoare și care s-au soldat cu moartea mai multor persoane. Printre acestea se numără și moartea unui bărbat din județul Bihor, tatăl a trei copii.

Bărbatul, pădurar al unui ocol silvic privat, a fost împușcat accidental de cel cu care a mers la vânătoare și a murit o zi mai târziu, pe patul de spital. În urma acestor evenimente, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: