Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

20.000.000 de euro pentru Academiile de fotbal din România! Ce va face premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important. Politicianul este pregătit să aloce bani pentru academiile de fotbal din România.
23.11.2023 | 08:20
20000000 de euro pentru Academiile de fotbal din Romania Ce va face premierul Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important. Politicianul este pregătit să aloce bani pentru academiile de fotbal din România.
ADVERTISEMENT

După calificarea echipei naționale la Euro 2024, premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important. Politicianul a anunțat că Guvernul este pregătit să aloce o sumă importantă de bani pentru Academiile de fotbal din România și nu numai.

Planul premierului Marcel Ciolacu cu Academiile de fotbal

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici anunțat decizia pe care premierul Marcel Ciolacu urmează să o ia. Politicianul susține că guvernul va aloca o sumă importantă de bani pentru academiile de fotbal din România. Totodată, Ciolacu anunță că investițiile se vor face alături de cluburile care colaborează deja cu FRF.

ADVERTISEMENT

“Cred că a venit momentul să ne asumăm că guvernul României să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal. Guvernul are datoria să vină alături de cluburile care au investit în academii, alături de FRF, ca să creăm o bază cât mai solidă pentru viitorul fotbalului românesc.

Vom investi solid de acum în colo, ca o strategie, în fotbalul românesc și în academii. E momentul ca și noi, cei care conducem țara, să venim lângă fotbalul românesc care ne-a adus atâtea bucurii”, a fost comunicatul oficial anunțat de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

20.000.000 de euro pentru academiile de fotbal din România

Mihai Stoichiță a vorbit despre planul premierului Marcel Ciolacu. Oficialul FRF susține că a mai existat un ministru care a promis 20.000.000 de euro pentru Academiile de fotbal din România. Directorul Tehnic al federației speră ca primul-ministru să își respecte cuvântul.

“Eu cred că el era convins înainte de treaba asta, pentru că discuțiile nu au fost numai acum, înainte de acest meci, când a venit la băieți în cantonament. Discuțiile sunt de mai multă vreme la nivel de guvern și federație.

ADVERTISEMENT

(n.r. Răzvan Burleanu) a făcut de multe ori lobby-uri pentru lucruri care să îmbunătățească activitatea în fotbal. Știți foarte bine. Sunt o grămadă de lucruri pe care noi nu le știm și care țin de administrație.

Pe vremea unui fost ministru, un băiat tare bun, care a promis că dă 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea academiilor. Atunci, Burleanu a spus clar că banii să nu îi dea federației. Ca să nu zică lumea că trec banii pe la noi și noi îi împărțim cum vrem.

ADVERTISEMENT

El a zis că ‘Noi vă dăm o clasificare a academiilor, în funcție de realizări, iar dumneavoastră ca guvern virați banii direct. Ca să nu existe discuții’. În jur de 20 de milioane de euro era suma asta. Care ar fi trebuit să fie investită direct în cele 18-24 de academii”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Decizia guvernului după calificarea României la Euro 2024

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Fiul europarlamentarei Rovanei Plumb, show într-un club de lux din Capitală
Fiul europarlamentarei Rovanei Plumb, show într-un club de lux din Capitală
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni