Fotbal international

200.000 de oameni au semnat o petiție prin care cer ca Robert Lewandowski să primească Balonul de Aur! Video

19.09.2020 | 00:30
200000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ca Robert Lewandowski sa primeasca Balonul de Aur Video
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski este fotbalistul care a pierdut poate cel mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, după ce FIFA și UEFA au decis ca în acest an Balonul de Aur să nu mai fie decernat, iar polonezul era favorit să câștige trofeul în fața lui Messi sau Cristiano Ronaldo, pentru prima oară după mulți ani.

Fanii din lumea întreaga a lui Robert Lewandowski însă nu au putut accepta această stare de fapt și fac presiuni pentru ca Balonul de Aur să fie decernat, ca în fiecare an și au pornit o petiție online prin care aproximativ 200.000 de oameni au semnat pentru ca atacantul lui Bayern Munchen să primească mult doritul și meritatul trofeu după care tânjește de atatâta timp.

ADVERTISEMENT

Polonezul a avut un sezon extraordinar la Bayern Munchen, cu care a câștigat Champions League, Bundesliga și titlul de golgheter în ambele competiții (55 de goluri), eclipsând-ul pe principalul contracandidat la Balon, Cristiano Ronaldo.

Fanii nu se lasă înduplecați și au pornit o petiție care a devenit virală

Aproximativ 200.000 de mii de oameni cer FIFA și UEFA ca Lewandowski să primească ceea ce i se cuvine și anume Balonul de Aur, iar polonezul a rămas impresionat de efortul și aprecierea fanilor și a dorit să le transmită un nou mesaj: ,,WOW! Vreau să vă muțumesc, pentru că, așa cum am mai zis, Balonul de Aur este visul oricărui jucător. Știu că cifrele mele din acest sezon și felul în care am jucat, felul în care Bayern a jucat este extraordinar”, a spus jucătorul.

ADVERTISEMENT

Fair-play până la capăt, Lewandowski respectă decizia FIFA, dar le mulțumește fanilor pentru susținere: ,,Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor care mă susțin, care și-au dorit ca Balonul de Aur să fie decernat, dar cred că lucrurile ar trebui să rămână așa, ținând de perioada grea prin care trecem cu toții”.

Lewandowksi Says Thanks ?

"To win the Ballon d'Or is for every player to dream."Robert Lewandowski thanks the 190,000 fans who have signed our petition to bring back the Ballon d'Or ?

Geplaatst door Bleacher Report Football op Donderdag 17 september 2020

Robert Lewandowski: ,,Balonul de Aur nu este o temă importantă în viața mea”

Polonezul care a marcat 34 de goluri în Bundesliga și a pierdut Gheata de Aur la două lungimi distanță de Ciro Immobile și a avut o primă reacție pe tema Balonului de Aur, încă din luna august, după ce FIFA a făcut anunțul oficial: ,,Le mulțumesc fanilor pentru aprecieri. Pentru mine, Balonul de Aur nu reprezintă un subiect important, avem meciuri foarte grele în Champions League”, spunea atunci atacantul.

ADVERTISEMENT

Lewandowski a vrut să accentueze faptul că pentru el performnațele colective sunt mult mai importante decât cele individuale: ,,Le mulțumesc fanilor pentru aprecieri. Pentru mine, Balonul de Aur nu reprezintă un subiect important, avem meciuri foarte grele în Champions League”, spunea clar Lewandowski.

  • 246 de goluri și 56 de assist-uri în 287 de partide a reușit Lewandowski în cei 6 ani petrecuți la Bayern Munchen
  • 56 de milioane de euro este cota de piață a polonezului, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT