Life

Cum va fi anul 2022 din punct de vedere numerologic. Romeo Popescu, despre impactul cifrei 6

Anul 2022 va fi unul unic din punct de vedere numerologic. Specialistul Romeo Popescu a descifrat tainele anului care stă sub puterea cifrei 6. Ne așteaptă momente decisive!
14.12.2021 | 13:30
Cum va fi anul 2022 din punct de vedere numerologic Romeo Popescu despre impactul cifrei 6
2022, decriptat din punct de vedere numerologic. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Anul 2022 se anunță unul extrem de interesant sub aspect numerologic. Romeo Popescu a făcut câteva previziuni extrem de interesante despre ce ne așteaptă chiar de la 1 ianuarie.

Fiecare an este guvernat de o anumită cifră. Cifra anului se calculează adunând toate cifrele care compun respectivul an.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, anul 2022 cuprinde trei de 2, iar adunați dau cifra 6. Ce ne aduce acest 6?

Anul 2022 din punct de vedere numerologic: „Vor fi testate relațiile de cuplu”

2022 este un an feminin. Anul de vibrație 6 se va concentra pe tot ce înseamnă sentimente și relații.

Toate tipurile de relații vor fi puse sub lupă, supuse testărilor încă din prima zi a anului. Cele care sunt puternic consolidate vor rezista, iar acolo unde partenerii nu se potrivesc cu adevărat, vor apărea inevitabil despărțirile.

ADVERTISEMENT

„Vor fi testate în special relațiile de cuplu. Vorbim de cupluri care sunt de mult timp împreună. Cuplurile solide vor fi provocate. Anul ține de pragmatism, de simbioză a energiei masculine cu cea feminină.

Chiar dacă există echilibru în relații, pot fi provocări. Echilibrul înseamnă plictiseală. Orice sistem aflat în echilibru se va autodistruge”, a explicat numerologul Romeo Popescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

2022 nu este un an excelent pentru găsirea vocației. Cei care s-au chinuit până acum să afle care este menirea lor din punct de vedere profesional vor face în continuare eforturi.

„Dacă știi care este vocația ta, este bine să schimbi jobul”, a explicat Popescu. Deciziile pe care le vom lua în 2022 vor fi de două tipuri.

ADVERTISEMENT

Cei care nu știu ce vor și nu se cunosc bine vor avea de suferit

Mulți se vor sătura de anumite situații, căci se va umple paharul. Deciziile pot fi luate din disperare sau într-un fel foarte clar, pragmatic.

Cei care pun pe hârtie totul și vor să-și clarifice viața vor lua deciziile cele mai bune. Nu este un an bun pentru deciziile luate la impuls, pentru hotărârile la nervi ori dintr-un entuziasm care nu este trecut prin filtrul rațiunii.

În 2022, se intersectează trei cifre feminine. Toate doamnele vor fi testate pe zona energetică feminină. Spiritual, vor fi testate pe chakrele 2, 4 și 6. Doamnele care sunt într-o energetică asumată a acestor chakre se vor simți extraordinar de bine.

Cele care nu știu ce vor, vor fi extrem de agresive și recalcitrante și se pot trezi în niște conflicte uriașe. Numerologul spune că cei care nu se cunosc pe sine vor avea cel mai mult de suferit în următorul an.

 

ADVERTISEMENT
Tags: