Sport

Prima plecare de la FC U Craiova 1948 după revenirea lui Nicolo Napoli. De cine s-a despărțit clubul lui Adrian Mititelu. Exclusiv

Venirea lui Nicolo Napoli produce schimbări în staff-ul celor de la FC U Craiova 1948. FANATIK a aflat pe cine nu se va baza italianul în al nouălea mandat în Bănie.
10.11.2022 | 14:15
Prima plecare de la FC U Craiova 1948 dupa revenirea lui Nicolo Napoli De cine sa despartit clubul lui Adrian Mititelu Exclusiv
Prima plecare de la FC U Craiova de la revenirea lui Nicolo Napoli. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a luat o decizie surprinzătoare și l-a numit pe Nicolo Napoli pentru a noua oară în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948. După numirea la formația din Bănie, oltenii s-au despărțit de un membru din staff-ul tehnic, pe care Marius Croitoru l-a avut în perioada petrecută în Bănie.

Prima plecare de la FC U Craiova 1948 după revenirea lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli este antrenorul ales de Adrian Mititelu, pentru a califica FC U Craiova 1948 în play-off-ul din SuperLigă. Suporterii oltenilor au fost vizibili nemulțumiți de revenirea tehnicianului italian și au vandalizat sediul clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

La al nouălea mandat pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”, Nicolo Napoli s-a decis cu ce membrii ai staff-ului va colabora în acest sezon. Din informațiile FANATIK, oltenii se vor despărți de Paul Răducan, care a fost director tehnic când Marius Croitoru era antrenorul echipei

Acesta le-a dat o mână de ajutor oltenilor la începutul sezonului 2022-2023, deoarece avea licența PRO, iar fostul antrenor al formației din Bănie nu o deținea. Paul Răducan și Florin Drăgan au condus antrenamentele „alb-albaștrilor” în ultimele cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, Paul Răducan se va întoarce la Academia „Gică Popescu”, acolo unde deține funcția de manager. În acest moment mai fac parte din staff-ul celor de la FC U Craiova 1948 antrenorii secunzi Florin Drăgan și Valentin David, preparatorul fizic Dan Vasilică și antrenorul cu portarii Eugen Anghel.

Dan Petrescu se îmbrățisarea cu Paul Răducan
Paul Răducan împreuna cu Dan Petrescu. Sursa foto: Facebook

Nicolo Napoli a fost convins de soție să vină la FC U Craiova 1948: „Eram în croazieră”

Tehnicianul italian a mărturisit că soția sa l-a îndemnat să revină la formația din Bănie, atunci Adrian Mititelu l-a sunat. Acesta a declarat că își dorește ca echipa să își recapete forma pe care au avut în ultimul său mandat la FC U Craiova 1948 și vrea să califice echipa în play-off-ul din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: ’E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine’.

Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima!”, a spus Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Suporterii oltenilor sunt nemulțumiți de rezultatele înregristate de olteni în ultimele runde din campionat, iar unii au ales să nu mai fie alături de jucători pe stadionul „Ion Oblemenco”. Nicolo Napoli este încrezător și spune că fanii vor reveni alături de „juveți”.

„Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea, e cel mai important lucru”, a declarat tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT