Sport

Cine l-a convins pe Nicolo Napoli să revină pentru a noua oară la FC U Craiova: „Eram în croazieră!”

Nicolo Napoli a dezvăluit că soția a fost cea care l-a convins să revină pentru a noua dată în poziția de antrenor la FC U Craiova.
09.11.2022 | 21:45
Cine la convins pe Nicolo Napoli sa revina pentru a noua oara la FC U Craiova Eram in croaziera
Cine l-a convins pe Nicolo Napoli să revină pentru a noua oară la FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian se bucură pentru că a revenit în Bănie, mai ales că în sezonul precedent, echipa a avut evoluții foarte bune sub comanda sa.

Cine l-a convins pe Nicolo Napoli să revină pentru a noua oară la FC U Craiova

Nicolo Napoli a dezvăluit că soția sa a fost cea care l-a convins să se întoarcă din nou pe banca tehnică a lui FC U Craiova, povestind și momentul în care a primit telefonul din partea lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: ’E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine’.

Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

ADVERTISEMENT

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima!”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

„Jucătorii trebuie să-și recapete încrederea!”

Nicolo Napoli a continuat și a vorbit despre ceea ce vrea să schimbe în perioada următoare la echipă și cum plănuiește să îi aducă din nou pe fani pe stadion alături de formația sa.

ADVERTISEMENT

„Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea, e cel mai important lucru”, a mai spus Nicolo Napoli.

Ultimul mandat al lui Nicolo Napoli pe banca tehnică a lui FC U Craiova a fost în perioada ianuarie-iunie 2022, când a reușit să obțină 9 victorii, 4 egaluri, suferind 5 înfrângeri. Primul mandat al lui Nicolo Napoli în Bănie a fost în sezonul 2003-2004.

ADVERTISEMENT
  • 60 de ani are Nicolo Napoli