Sport

Sediul FC U Craiova 1948, vandalizat după numirea lui Nicolo Napoli! Reacția lui Adrian Mititelu: „Nu facem ce vor ei”. Update

Sediul FC U Craiova a fost vandalizat miercuri noapte. Mai multe mesaje jignitoare la adresa lui Adrian Mititelu au fost scrise pe pereții clădirii.
10.11.2022 | 13:16
Sediul FC U Craiova 1948 vandalizat dupa numirea lui Nicolo Napoli Reactia lui Adrian Mititelu Nu facem ce vor ei Update
Sediul FC U Craiova 1948, vandalizat după numirea lui Nicolo Napoli! Mesaje obscene pentru Adrian Mititelu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-11-2022
11:19

Reacția dură lui Adrian Mititelu: „Așa e la Craiova!”

Adrian Mititelu a comentat pentru ProSport incidentele petrecute la sediul clubului din centrul orașului: „Așa e la Craiova! Știu că au vandalizat pereții, dar nu știu de coroana de flori de care spui. Suporterii ce performanțe au dacă spun că noi nu avem performanțe?”.

Patronul lui FC U Craiova 1948 e de părere că suporterii sunt de fapt deranjați de faptul că nu își pot impune punctul de vedere: „Ei sunt nemulțumiți că nu putem antrenorul pe care-l vor ei, că nu facem ce vor ei. Ei sunt supărați că de ce jucăm la Târgu Jiu, deși ei au venit la meciul cu Hermannstadt și au înjurat echipa, privând-o de un rezultat pozitiv”.

Mititelu a explicat și de ce a luat decizia să mute meciul din Cupa României Betano cu FC Voluntari: „Au venit 3-4.000 de inși. Acum pentru că anticipam o prezență foarte slabă am zis să jucăm la Târgu Jiu să protejez și echipa. La Târgu Jiu oamenii ne încurajează. Ei, când a fost Croitoru, echipa a început să piardă și Croitoru era adulat”.

 
Eu am încercat să pun mai mulți antrenori și n-am reușit să pun ce am dorit eu. Am ales așadar varianta de a-l aduce înapoi pe Nicolo Napoli. Am analizat contextul și am lăsat deoparte orgoliul și afirmațiile pe care el le-a făcut. M-am gândit că el măcar cunoaște lotul”

Adrian Mititelu a numit noul antrenor în cursul zilei de miercuri, 10 noiembrie, iar Nicolo Napoli a fost varianta patronului oltenilor. Este al nouălea mandat al tehnicianului la FC U Craiova. Totuși, la câteva ore după numirea antrenorului italian pe banca oltenilor, sediul clubului a fost vandalizat.

Sediul lui FC U Craiova 1948 a fost vandalizat

Sediul clubului FC U Craiova a fost vanalizat înaintea meciului din Cupa României Betano cu FC Voluntari, joi, 10 noiembrie, ora 16:00. Cel mai probabil ideea numirii lui Nicolo Napoli ca antrenor la FC U Craiova i-a nemulțumit pe suporterii olteni care au răbufnit.

ADVERTISEMENT

Mai multe mesaje obsecene la adresa lui Adrian Mititelu au fost lăsate pe pereții clădirii. Potrivit presei locale, nu se știu deocamdată persoanele responsabile de vandalizarea clădirii, însă cel mai probabil fanii craioveni au cedat nervos după numirea în funcția de antrenor la FC U Craiova a lui Nicolo Napoli.

Vandalizarea clădirii vine și înainte de meciul cu FCSB în ultima etapă din SuperLiga înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Oltenii au nevoie urgentă de puncte, după ce au ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a adus pe Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova

FC U Craiova avea nevoie urgentă de un antenor după despărțirea cu scandal de Marius Croitoru, ajuns pe banca celor de la FC Argeș. În urmă cu două zile, Adrian Mititelu excludea în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, ca Nicolo Napoli să preia banca oltenilor.

După plecarea lui Marius Croitoru, clubul din Bănie a fost condus de cuplul Florin Drăgan – Marcel Răducan. Adrian Mititelu a fost în tratative finale cu Walter Zenga pentru a o prelua pe FC U Craiova, însă antrenorul italian i-a dat „țeapă” din cauza FCSB.

ADVERTISEMENT

Printr-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook, Adrian Mititelu a luat o decizie surprinzătoare și l-a numit pe Nicolo Napoli antrenor la FC U Craiova. Este a noua oară când antrenorul italian va conduce clubul oltean.

Adrian Mititelu mărturisea că Nicolo Napoli nu se află pe lista de antrenori

Adrian Mititelu a vorbit înainte să-l numească pe Nicolo Napoli pe postul de antrenor despre variantele pe care le are pentru banca lui FC U Craiova. Antrenorul italian nu se regăsea pe lista patronului.

ADVERTISEMENT

„Mi-e teamă să iau o decizie. Am două, trei variante, dar nu știu pe care să o accesez. Nu pot să spun pentru că încă mai caut și alte variante. Napoli nu e printre variante.

Am un antrenor român și doi străini, dar pe cei români când le cer și eu un plan, când auzi ce tâmpenii spun. Nu sunt ancorați în realitate. Am vorbit cu trei-patru antrenori români, dar m-am desumflat imediat după ce am avut primele discuții”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT