Life

3 zodii de femei malefice și infidele. În mrejele lor cad toți bărbații

03.09.2020 | 13:30
3 zodii de femei malefice si infidele In mrejele lor cad toti barbatii
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să îți faci o relație de iubire, prietenie sau ești deja cu cineva care se află într-una dintre cele trei zodii, trebuie să ai grijă, pentru că mulți dintre acești nativi au instincte egoiste, iar multe femei pot fi malefice și infidele.

După ce vă cuceresc, ele pot să vă părăsească, ori să vă țină ca pe o marionetă. Desigur, sunt și excepții și nu toți oamenii care sunt în zodia Vărsător, Berbec sau Scorpion pot fi așa.

ADVERTISEMENT

Potrivit astrologilor, sunt însă multe femei care au tendința să își înșele partenerii după ce îi cuceresc.

3 zodii de femei malefice și infidele

Zodia Berbec

Nu de puține ori femeile din zodia Berbec au avut tendința de a le face rău partenerilor, iar aici nu ne referim la răul fizic, ci la cel emoțional. Aceste persoane din zodiac sunt genul care tac și fac, fără prea multe comentarii, iar totul vine ca o surpriză neașteptată, doar că  surpriza este neplăcută.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion

Femeile Scorpion pot fi, multe dintre ele, femei de casă, însă sunt femei din această zodie care fac orice să își atingă scopul, cuceresc partenerul ideal pentru ele și îl conduc ca pe o marionetă, după bunul plac. De altfel, dacă ai supărat aceste femei din zodia Scorpion pregătește-te pentru o răzbunare cruntă, pe care să o ții minte toată viața.

Zodia Vărsător

Pentru femeile Vărsător lucrurile sunt foarte clare, dacă ții pasul cu ea și știi să te distrezi până în zorii zilei, căci adoră distracția și pot fi ușor versatile dacă nu ești atent. Așa că ai grijă la starea ei de spirit, că așa cum își schimbă starea poate schimba și partenerul de viață, indiferent dacă e vorba de o relație de peste 5 ani sau chiar mai mult, totul ține de dinamica relației voastre și cum se simte ea alături de tine.

ADVERTISEMENT