Life

”Zici că-i fantomă cu blană.” Motivul pentru care o pisică a reușit să sperie mii de persoane din mediul online

Cum arată pisica virală care a reușit să sperie mii de persoane în mediul online. Mulți internauți au crezut că nu văd bine.
26.04.2024 | 21:18
Zici cai fantoma cu blana Motivul pentru care o pisica a reusit sa sperie mii de persoane din mediul online
Cum arată pisica virală care a speriat mii de persoane pe internet. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că videoclipurile cu pisici stârnesc reacții pozitive. Internauții adoră astfel de filmulețe, mai ales că blănoasele fac mereu câte ceva haios. Ei bine, de data asta, o felină a devenit spaima celor din online. Iată motivul!

Pisica fantomă care a speriat întregul TikTok

Pisicile sunt unele dintre cele mai comune animale de companie. De obicei, multe persoane optează pentru feline, dat fiind faptul că nu sunt foarte pretențioase. Stăpânii de pisici știu foarte bine că blănoasele sunt ca un magnet pentru like-uri, așa că nu se sfiesc să le posteze în mediul online.

ADVERTISEMENT

Recent, tot în online, o pisică a devenit virală și a stârnit o mulțime de reacții. Felina nu este deloc una obișnuită și, după cum au reacționat internauții, se pare că este un exemplar rar.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost blana animalului de companie. Pisica este neagră, cu o pată mare albă de blană la nivelul capului. Până aici, nimic neobișnuit. Însă, mulți dintre cei care au văzut-o au avut parte de o adevărată surpriză.

ADVERTISEMENT

Blana pisicii este specială, iar atunci când este întuneric, creează o iluzie optică înfricoșătoare. Așa cum era de așteptat, pe întuneric, partea neagră a pisicii nu se mai vede deloc. În schimb, partea albă este în centrul atenției.

Felina a devenit virală și a adunat mii de aprecieri și comentarii

Cei care au văzut videoclipul cu pisica în cauză, au recunoscut că s-au speriat. În întuneric, pare că partea cu blana albă levitează. Mulți au crezut că au de-a face cu o pisică fantomă.

ADVERTISEMENT

De aspectul unic al pisicii a fost uimit până și stăpânul ei. Acesta a început să o filmeze și a știut că nu poate păstra videoclipul numai pentru el.

În momentul în care a postat filmarea pe TikTok, internauții au început imediat să reacționeze. Comentariile au început să curgă, iar reacțiile au fost care mai de care mai interesante.

ADVERTISEMENT

Cei din online nu au putut să nu remarce blana unică a felinei. Tocmai de aceea, mulți dintre ei au spus că pisica ar merita  un premiu pentru cel mai amuzant animal de pe internet.

”E fenomenal!”, ”Chiar m-am speriat!” sau ”Zici că-i o fantomă cu blană.” au fost doar câteva dintre reacțiile pe care le-a stârnit videoclipul cu pisica în cauză.

De obicei, filmările cu animale se bucură de succes în mediul online. Fie că este vorba de pisici, de câini sau de alte necuvântătoare, toate ajung la inimile internauților. Înainte de a apărea TikTok-ul, videoclipurile cu pisici adunau sute de milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: