Sport

35.000 de euro pentru 72 de minute jucate! Fotbalistul din SuperLiga a câştigat procesul. Cu cine negociază. Exclusiv

Un fotbalist cu doar 72 de minute jucate în acest sezon a câştigat procesul de 35.000 de euro cu Universitatea Cluj. Negociază cu două echipe.
08.02.2024 | 12:25
35000 de euro pentru 72 de minute jucate Fotbalistul din SuperLiga a castigat procesul Cu cine negociaza Exclusiv
35.000 de euro pentru 72 de minute jucate! Fotbalistul din SuperLiga care cere o avere de la fosta echipă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-02-2024
10:25

Andreas Calcan a câştigat procesul cu U Cluj! Negociază cu două echipe

FANATIK a aflat că Andreas Calcan a câştigat procesul cu Universitatea Cluj, iar clubul e bun de plată. Fotbalistul va încasa 35.000 de euro pentru cele 72 de minute disputate în tricoul “şepcilor roşii”. 

Fotbalistul este liber de contract şi, din informaţiile noastre, are oferte de la Oţelul Galaţi şi de la o formaţie din Grecia. 

 

Universitatea Cluj speră să prindă play-off-ul. Elevii lui Neluţu Sabău au început perfect anul 2024 cu o victorie împotriva lui Hermannstadt, scor 2-1, dar nu toate lucrurile merg ca pe roate la Cluj.

35.000 de euro pentru 72 de minute jucate! Fotbalistul din SuperLiga care cere o avere de la fosta echipă

Andreias Calcan, un jucător care a prins doar 72 de minute în actuala stagiune a dat în judecată clubul la Comisii. Fotbalistul care a semnat în vară cu “şepcile roşii” cere banii până la finalul contractului.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Calcan câştigă 7000 de euro lunar la U Cluj şi, după ce a fost pus pe liber de Neluţu Sabău, solicită 35.000 de euro, banii până în vară.

Atacantul a venit la U Cluj de la retrogradata FC Argeş. Andreias Calcan a fost eliminat în returul de la barajul dintre FC Argeş şi Dinamo, în urma căruia “câinii” au promovat în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Calcan a făcut junioratul la U Cluj!

Andreias Calcan a făcut junioratul la Universitatea Cluj. El a evoluat la “şepcile roşii” între 2012 şi 2016, de unde a plecat la Willem Tilburg. A câştigat o Cupă a României şi o Supercupă cu Farul Constanţa.

În vara trecută a revenit la Universitatea Cluj. Dar nu a fost o întoarcere de bun augur, în condiţiile în care a prins doar patru meciuri şi un total de 72 de minute în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

A jucat ultimele minute pentru U Cluj pe 3 septembrie 2023 în confruntarea cu Poli Iaşi, scor 0-2. De atunci, nu a prins lotul la niciun meci din campionat sau din cupă pentru “şepcile roşii”.

Probleme pentru Neluţu Sabău! Ianis Stoica nu mai pleacă la antrenamente

Neluţu Sabău are o problemă şi cu atacantul Ianis Stoica. Fotbalistul refuză să se mai prezinte la antrenamentele celor de la U Cluj şi să îşi ducă la bun sfârşit împrumutul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ardelenii l-au transferat de urgenţă pe Federico Anselmo, un atacant argentinian cu peste 130 de meciuri în primele două ligi din “Ţara Tango-ului”.

  • 29 de ani are Andreias Calcan
  • 72 de minute a bifat în acest sezon
ADVERTISEMENT