Sport

Ianis Stoica, ofertă de ultimă oră! Care sunt condițiile transferului și câți bani cere Gigi Becali. Exclusiv

Ianis Stoica a primit o ofertă de transfer în străinătate! Soarta atacantului, care e împrumutat de FCSB la U Cluj, stă în mâinile lui Gigi Becali.
12.01.2024 | 10:05
Ianis Stoica oferta de ultima ora Care sunt conditiile transferului si cati bani cere Gigi Becali Exclusiv
Ianis Stoica, ofertă de ultimă oră! Care sunt condițiile transferului și câți bani cere Gigi Becali. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica este pe val în acest sezon. Atacantul, care e împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj până la vară, este cel mai bun marcator U21 din SuperLiga, cu 5 goluri și 2 assist-uri în primele 20 de etape.

Ianis Stoica a primit o ofertă din Israel! În ce condiții renunță Gigi Becali la atacantul împrumutat de FCSB la U Cluj

Forma bună a „șeptarului” de la U Cluj a atras atenția formațiilor din străinătate. FANATIK a aflat în exclusivitate că Hapoel Beer Sheva a înaintat o ofertă pe adresa FCSB-ului, club cu care Ianis Stoica mai are contract până în vara lui 2026.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, ocupanta locului 4 din Israel vrea să îl împrumute pe atacant până la vara, cu opțiune de cumpărare. U Cluj, club la care Stoica este împrumutat până la finalul sezonului a fost înștiințat, astfel că soarta transferului stă în mâinile lui Gigi Becali.

FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul liderului din SuperLiga n-are de gând să renunțe prea ușor la unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai săi. Latifundiarul din Pipera e nu e dispus să îl cedeze pe Ianis Stoica la Beer Sheva pentru mai puțin de 4-5 sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Oferta din Israel este una tentantă și pentru fotbalist, care, în mod cert, ar câștiga mult mai bine decât la orice club din România. Vicecampioană en-titre, Hapoel Beer Sheva are în palmares nu mai puțin de 5 titluri.

Sezonul acesta, echipa antrenată de Elyaniv Barda are șanse infime să termine prima în clasament. După 15 etape, Beer Sheva e pe locul 4, cu 24 de puncte, 14 mai puține decât liderul Maccabi Tel-Aviv.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va ajunge la Hapoel Beer Sheva, Ianis Stoica va fi coleg cu un alt fotbalist român. Acolo evoluează și fostul rapidist Antonio Sefer, transferul său la Beer Sheva fiind dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Atacantul ia în calcul să rămână și de la vară la U Cluj

Aflat în poate cea mai bună perioadă a carierei, Ianis Stoica se simte ca peștele în apă la Universitatea Cluj. Deși în vară ar trebui să se întoarcă la FCSB, dacă nu se va produce vreo mutare în această perioadă de mercato, atacantul ia în calcul să îmbrace tricoul „șepcilor roșii” și din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

„Acum, mă gândesc să intru cu U Cluj în play-off. Apoi, poate rămân definitiv aici, nu știu ce va fi. Să intrăm în play-off, apoi vedem. Vreau și Cupa României cu Universitatea.

(n.r. dacă mai ține legătura cu cineva de la FCSB) Nu prea. Sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut la Universitatea. Când ești la un club, te gândești acolo, ești cu mintea și cu sufletul. Te pregătești, te antrenezi, vrei să câștigi, te rupi, oarecum, de ceea ce ai făcut înainte.

(n.r. dacă e deranjat că FCSB caută un alt atacant)Nu, nu. Poate caută alt profil, pur și simplu. Eu sunt foarte fericit aici la Universitatea Cluj. Îmi văd viitorul aici, în momentul ăsta. Sper să am rezultate cât mai bune aici”, a spus Ianis Stoica, într-un interviu acordat celor de la Flashscore.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com
  • 9 goluri și 4 assist-uri are atacantul împrumutat la U Cluj în acest sezon în toate competițiile
ADVERTISEMENT
1,50 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - UTA Arad