Life

6 luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Promisiunea lui Vasile Muraru a rămas neonorată: “Nu ne-a căutat nimeni”

În curând se împlinesc șase luni de la moartea regretatului actor, Alexandru Arșinel. Familia încă resimte lipsa acestuia, însă s-ar părea că unii colegi l-au cam uitat.
10.02.2023 | 11:28
6 luni de la moartea lui Alexandru Arsinel Promisiunea lui Vasile Muraru a ramas neonorata Nu nea cautat nimeni
Promisiunea lui Vasile Muraru pentru Alexandru Arșinel a rămas neonorată. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. A avut nenumărate roluri memorabile pe scenă, iar moartea sa a îndurerat nu doar teatru românesc, ci și pe cei care au avut șansa să îl cunoască pe actor, de-a lungul carierei sale.

 Ce i-a promis Vasile Muraru regretatului actor, Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie anul trecut, după ce s-a luptat cu mai multe afecțiuni. Actorul era internat la spital de ceva timp, iar deși mulți sperau că va reuși să își revină, iată că din păcate, acesta și-a dat ultima suflare acolo.

ADVERTISEMENT

La șase luni de la moartea sa, fiul său, Cristian Arșinel este în continuare devastat. Cea mai mare dezamăgire a acestuia este însă faptul că promisiunea pe care Vasile Muraru, care i-a fost coleg de scenă al tatălui său și totodată, bun prieten, nu a fost respectată.

Mai exact, foștii colegi ai lui Alexandru Arșinel au promis că vor organiza un spectacol omagial în memoria acestuia, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Să nu uităm că la câteva săptămâni după moartea regretatului actor, Vasile Muraru a promis că va păstra vie memoria acestuia și va organiza mai multe evenimente, la fel ca și în cazul regretatei actrițe Stelei Popescu. 

ADVERTISEMENT

”Ne gândim să organizăm mai multe evenimente în memoria lui. Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-a condus exemplar. Ne va lipsi enorm”, spunea Vasile Muraru, într-un interviu acordat pentru playtech, anul trecut.

Acum însă, la câteva luni bune după aceste declarații, nimic nu s-a întâmplat, iar asta o spune chiar fiul regretatului actor, Cristian Arșinel, care a rămas profund dezamăgit de atitudinea colegilor de breaslă a tatălui său. Acesta susține că nici pe el, dar nici pe alți membrii ai familiei nu i-a căutat nimeni.

ADVERTISEMENT

Promisiunea făcută actorului Alexandru Arșinel nu a fost respectată

De asemenea, fiul lui Alexandru Arșinel a mai spus și că nici nu s-a discutat despre astfel de evenimente, în ciuda promisiunilor făcute. ”Nu ne-a mai căutat nimeni. Nu am demarat nimic în acest sens”, a povestit Cristian Arșinel, celor de la impact.ro, iar printre altele a vorbit și despre parastas.

Fiul regretatului actor spune că în luna martie va fi organizat parastasul de șase luni de la moartea lui Alexandru Arșinel, iar la eveniment sunt așteptate toate persoanele care își doresc cu adevărat să participe. ”În martie îi vom face parastasul de șase luni, e așteptat să vină oricine dorește”, a mai completat acesta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că moartea lui Alexandru Arșinel i-a luat prin surprindere pe mulți. Înainte de a muri, foști colegi de-ai actorului aveau în plan să îl viziteze pe acesta acasă. Ulterior, s-a aflat că starea de sănătate a actorului nu era prea bună, așa că acesta a fost mutat la Spitalul Universitar, unde a și încetat din viață.

ADVERTISEMENT