Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„70 la sută dintre orădeni sunt steliști”. Șeful Bihorului, detalii de la meciul de cupă

Preşedintele celor de la FC Bihor, George Tătar, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că aproximativ 70% dintre orădeni sunt stelişti, oferind câteva detalii despre atmosfera de la meciul de Cupa României.
29.09.2023 | 14:00
70 la suta dintre oradeni sunt stelisti Seful Bihorului detalii de la meciul de cupa
„70 la sută dintre orădeni sunt steliști”. Șeful Bihorului, detalii de la meciul de cupă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul din Cupa României cu FC Bihor. A fost o emulaţie extraordinară pentru această confruntare în vestul României şi peste 11.000 de oameni au fost pe stadion să îi vadă pe roş-albaştrii.

Şeful Bihorului: „70 la sută dintre orădeni sunt steliști”

Preşedintele lui FC Bihor, George Tătar, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că aproximativ 70% dintre orădeni sunt stelişti, iar după meci foarte mulţi copii au fost la vânătoare de autografe:

ADVERTISEMENT

“Orădenii, în proporţie de 70% sunt cu FCSB. Ceilalţi sunt cu Dinamo. Printre cele mai emoţionante momente au fost cele cu domnui Ienei. Să fie un stadion plin, a fost copleşitor pentru noi.

Totuşi, suntem echipă de Liga a III-a. După meci a fost nebunie. Copii voiau să meargă să ia autografe de la FCSB, părinţii îi aruncau peste gard, a fost puţină nebunie. 

ADVERTISEMENT

Cei de la Oradea sunt stelişti. Suntem pe primul loc în Liga a III-a şi ar fi un eşec să nu promovăm. Mai avem încă mult de muncă şi e drum lung până acolo”, a spus George Tătar.

Elias Charalambous: “Vreau să îmi felicit jucătorii pentru tratat jocul serios”

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a fost uimit de faptul că meciul de cupă s-a umplut stadionul din Oradea, spunând că pentru echipa sa şi Cupa României este o competiţie foarte importantă:

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru tratat jocul serios. E ceva special că oamenii iubesc fotbalul aici, în România. Ne-am obișnuit să jucăm cu stadionul plin, dar nu mă așteptam să se întâmple asta în acest meci.

E o competiție foarte importantă, trebuie să o luăm pas cu pas, să avem o mentalitate puternică”, a spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Urmăriți în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ca să aflați cele mai noi și mai tari știri din fotbalul româneswc. Premiera poate fi văzută în aceeași zi, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

Şeful Bihorului susţine că 70% dintre orădeni sunt stelişti

ADVERTISEMENT
Tags: