Sport

Elias Charalambous, mulțumit după FC Bihor – FCSB 0-2: „E foarte importantă Cupa”

Elias Charalambous a fost mulțumit după victoria obținută de FCSB în duelul din deplasare cu FC Bihor, scor 2-0, meci din Cupa României Betano.
27.09.2023 | 23:10
Elias Charalambous multumit dupa FC Bihor  FCSB 02 E foarte importanta Cupa
Elias Charalambous, mulțumit după FC Bihor - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României l-a felicitat și pe Siyabonga Ngezana pentru golul înscris, prima reușită a fundașului sud-african, de la venirea la FCSB de la Kaizer Chiefs.

Elias Charalambous, mulțumit după FC Bihor – FCSB

Elias Charalambous a fost mulțumit după victoria obținută de FCSB în duelul din deplasare cu FC Bihor, felicitându-și jucătorii pentru evoluția pe care au avut-o:

ADVERTISEMENT

„Îmi felicit jucătorii, pentru că au fost concentrați, dacă nu ar fi fost concentrați puteam să avem probleme mari la un meci din cupă. România e o atmosferă specială, lumea iubește mult FCSB-ul.

Noi suntem obișnuiți să jucăm cu 10.000 de oameni în tribune, mă așteptam la o astfel de atmosferă când întâlnim echipe mai mici și a fost foarte frumos”.

ADVERTISEMENT

„E foarte importantă cupa!”

Elias Charalambous a continuat și i-a anunțat pe fanii FCSB-ului că echipa va trata foarte serios Cupa României Betano, spunând că nu se gândește la fazele finale, ci vrea să se concentreze pentru fiecare meci în parte.

„E foarte importantă cupa pentru noi, trebuie să luăm meciurile pas cu pas, să avem o mentalitate bună și vom vedea ce va fi în viitor”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit la finalul meciului și a spus că pentru FCSB a fost un antrenament bun, lăudând echipa lui Elias Charalambous pentru felul în care a gestionat meciul de la Oradea.

„A fost un antrenament bun pentru FCSB, e ceva extraordinar să gestionezi bine un astfel de meci, rezultatul e bun și dacă reușești să joci, să controlezi meciul, e un semn bun”, a spus și Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj