Life

Anna Lesko a ieșit dezbrăcată pe balcon să-și savureze cafeaua. Imaginea interzisă cardiacilor

13.10.2020 | 11:29
Anna Lesko a iesit dezbracata pe balcon sasi savureze cafeaua Imaginea interzisa cardiacilor
Anna Lesko le-a oferit fanilor o ipostază incendiară în această dimineață
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și-a lăsat fanii fără cuvinte în această marți, încă de la prima oră a dimineții. Frumoasa solistă a ieșit dezbrăcată pe balcon să își savureze cafeaua și ipostaza incendiară a fost surprinsă și de cameră.

Participanta de la emisiunea “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, de pe PRO TV, le-a oferit tuturor o scenă total neașteptată, fiind vorba și despre o fotografie total interzisă cardiacilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață de 41 de ani reușește adesea să lase pe toată lumea fără cuvinte, prin intermediul pozelor din mediul online. Aceasta a apărut cu o ceașcă de cafea în mână și părea că a sărit direct din așternuturi.

Anna Lesko și-a uimit fanii după ce a ieșit dezbrăcată pe balcon să-și bea cafeaua

Mai mult, Anna Lesko le-a dezvăluit tuturor prin intermediul celei mai noi postări, în care apare total dezbrăcatăși acoperită doar cu o pernă, că se află la un centru spa de lux, localizat în Deltă.

ADVERTISEMENT

Solista a făcut furori cu postarea ei de pe Instagramși fanii au crezut că nu văd bine. Aceasta s-a bucurat și de un număr record de comentarii, într-un timp foarte scurt. Totodată, mulți s-au arătat uimiți de trupul ca tras prin inel pe care aceasta îl afișează și peste vârsta de 40 de ani.

Imaginea publicată cu Anna Lesko și care o înfățișează dezbrăcată pe balcon a fost considerată una foarte provocatoare. Fanii i-au urat la rândul lor “bună dimineața!” vedetei, după ce Anna Lesko le-a transmis tuturor un mesaj matinal similar.

ADVERTISEMENT
Anna Lesko a ieșit dezbrăcată pe balcon să-și savureze cafeaua. Imaginea interzisă cardiacilor
Anna Lesko a decis să își savureze cafeaua dezbrăcată

Participanta din sezonul actual de la Ferma Vedetelor a avut de curând și un episod mai puțin plăcut. A fost vorba de ediția neașteptată din show-ul de pe PRO TV în care aceasta a fost la cuțite cu Paul Diaconescu.

Mai mult, Anna Lesko a avut de curând și ipostaze incendiare cu o altă participantă. În cea mai nouă ediție ce va fi difuzată pe acest post de televiziune, cei din public vor putea asista la o scenă foarte neașteptată în care Anna Lesko și Viviana Sposub se sărută.

ADVERTISEMENT

Acest moment va avea loc în cadrul Fermei, la o petrecere, după cum a fost dezvăluit de curând. Fosta asistentă de la Vorbește Lumea a reușit să facă la rândul său furori după ce s-a aflat de apropierea ei de George Burcea.

ADVERTISEMENT