Revista FANATIK

A apărut FANATIK de martie! Cadou: Programul play-off / play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1!

21.03.2019 | 15:53
A aparut FANATIK de martie Cadou Programul playoff  playout 72 de pagini la numai 6 lei Alege tu de AICI subiectul de pagina 1

A apărut numărul din martie al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Un nou pachet de atracție, la fel ca și luna precedentă: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini revista FANATIK din martie plus un supliment de  24 de pagini cu tot ce vrei să știi despre Programul play-off / play-out din Liga I Betano!

A apărut FANATIK de martie! Cadou: Programul play-off / play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1!

Dezvăluiri șocante, interviuri inedite, reportaje emoționante, analize amănunțite, majoritatea în exclusivitate, iată ce îți oferă numărul din martie al revistei FANATIK. Plus Programul play-off și play-out al Ligii I Betano. Plus posibilitatea de a-ți alege… pagina 1! Îți sugerăm mai jos doar câteva subiecte.

  • Adrian Sârbu dă o nouă lovitură pe piața media din România! Și-a făcut echipă de super-profesioniști cu nume „grele” din domeniu. Află cine și despre ce este vorba din revista FANATIK de martie!
A apărut FANATIK de martie! Cadou Programul play-off play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1! Ai de unde alege!
A apărut FANATIK de martie! Cadou Programul play-off play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1!

Află din revista FANATIK cine a plâns, dar mai ales de ce, când a ajuns la Dinamo!

  • „Am plâns înainte să vin la Dinamo, nu înțelegeam de ce am ajuns așa de jos…”, s-a destăinuit într-un amplu interviu, în exclusivitate pentru FANATIK, un fotbalist. Despre cine este vorba vezi în numărul din martie al revistei FANATIK!
  • Dezastru pentru fotbalul românesc! Ce proiect UEFA „îngroapă” efectiv echipele noastre în anonimat și le împinge spre periferia fotbalului european, află numai din revista FANATIK de martie! Detalii, cifre și clasamente care ne „îngheață” gazonul sub crampoane!
Află din revista FANATIK pe martie ce fotbalist a venit cu inima strânsă la Dinamo și cât regretă sau nu acum alegerea făcută! Rednic l-a adus!
Află din revista FANATIK pe martie ce fotbalist a venit cu inima strânsă la Dinamo și cât regretă sau nu acum alegerea făcută!

Lumini și umbre pentru Gigi Becali în revista FANATIK din martie!

  • Gigi Becali nu are milă de jucătorii săi la televizor, dar a băgat multe milioane de euro într-un spital pentru tratarea cancerului. Cât a cheltuit, unde este spitalul, cât costă tratamentele, pentru cine sunt gratuite și alte amănunte află din numărul pe martie al revistei FANATIK!
  • El este unul dintre jucătorii de care Gigi Becali n-a avut milă. A gafat în primul meci la FCSB și nu a fost iertat sub nicio formă. Dezvăluie într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK prin ce chinuri a trecut și cine a mai fost vinovat de exilarea lui. Toată povestea în revista FANATIK din martie!
Lumini și umbre pentru Gigi Becali în revista FANATIK din martie! De la spital, la jucătorii maziliți!
Lumini și umbre pentru Gigi Becali în revista FANATIK din martie!

Mega-țeapă de 12.000.000 de euro pentru FCSB și Dinamo! Află totul din revista FANATIK pe martie!

  • Da, nu e nicio greșeală! 12.000.000 de euro au pierdut marile rivale din fotbalul mioritic! Cum au „reușit”, află din numărul pe martie al revistei FANATIK! Un indiciu: s-au păcălit în mod identic până la cel mai mic detaliu!
  • Un record înfiorător, greu de egalat, a fost stabilit pe șantierele unde se construiește marea extravaganță FIFA numită Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. „Mondialul morții” a înregistrat un număr greu de crezut, și de acceptat!, de morți, incomparabil cu tot ce s-a mai întâmplat în istoria marilor eveniment sportive mondiale. Află de ce s-a ajuns aici din numărul pe martie al revistei FANATIK!
Află din revista FANATIK pe martie câți muncitori au murit pe șantierele stadioanelor care se construiesc în Qatar pentr CM din 2022! Numărul decedaților este inimaginabil, cu mult, mult peste toate competițiile anterioare!
Află din revista FANATIK pe martie câți muncitori au murit pe șantierele stadioanelor care se construiesc în Qatar pentru CM din 2022! N-ai să crezi  la prima citire!

Șoc și groază în revista FANATIK din martie!

  • Scenariu de groază: Simona Halep afară din Top 50WTA?! Atenție: nu Top 10 WTA!! Top 50 WTA!!! Analiză șocantă în revista FANATIK din martie, analiză „la sânge”, crudă, dar bazată pe cifre concrete, a posibilului dezastru ce o așteaptă pe fostul număr 1 mondial dacă ratează în continuare turneu după turneu.
  • Remember de groază: au trecut 20 de ani de când, într-o joi blestemată, 22 martie 1999, o veste cumplită șoca suflarea rapidistă și îndolia întregul fotbal românesc: Mario Bugeanu, la numai 24 de ani, era găsit mort chiar în… unde și cum află din revista FANATIK pe martie!
Citește în revista FANATIK din martie ce puncte are de apărat Simona Halep în sezonul pe zgură și cum se poate prăbuși realmente în clasamentul WTA! Află, însă, și cum poate reveni numărul 1 mondial!
Citește în revista FANATIK din martie ce puncte are de apărat Simona Halep în sezonul pe zgură și cum se poate prăbuși realmente în clasamentul WTA!

Patrick Borcea împreună cu… „Prodanca de Serie A”, în revista FANATIK de martie!

  • Trei pagini mondene ai în revista FANATIK din martie: galerie de… galerie (foto!) cu cele mai frumoase „jumătăți”, cu acte sau nu, ale fotbaliștilor de la CFR Cluj, U Craiova și FCSB, echipele care se bat pe titlul de campioană, cum a ajuns Patrick Borcea să calce apăsat pe urmele tatălui său și cine este „Prodanca de Serie A”.
  • La 16 ani spăla vase pentru 350 de euro pe lună și era mulțumit că avea bani de McDonald’s, acum este mare vedetă în Premier League. Despre cine este vorba află din numărul pe martie al revistei FANATIK, dintr-un interviu fără ascunzișuri sau limbaj de lemn!
A apărut FANATIK de martie! Cadou Programul play-off play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1! Ai de unde alege!
A apărut FANATIK de martie! Cadou Programul play-off play-out! 72 de pagini la numai 6 lei! Alege tu de AICI subiectul de pagina 1!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante, pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești totul despre play-off și play-out! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

Tags: