Revista FANATIK

A apărut numărul din iunie al revistei FANATIK! NUMĂRUL 700! Număr special, cu fantasticul „Messi din România”, „prețul corect” cerut de Hagi lui Becali pentru Ianis sau ghidul detaliat al CE U21! Printre multe altele!

13.06.2019 | 14:43
A apărut numărul din iunie al revistei FANATIK! NUMĂRUL 700! Număr special, cu Messi din România, prețul cerut de Hagi lui Becali pentru Ianis, ghidul detaliat al CE U21!

A apărut numărul din iunie al revistei FANATIK! NUMĂRUL 700 al celei mai bune reviste de sport din România! Ghidul detaliat al Campionatului European U21, 8 pagini cu tot ce trebuie să știi despre tricolorii „mici” pe care îi așteptăm „să se facă mari”, despre adversari, despre cazare, mâncare, transport pentru suporterii care vor să îi însoțească în Italia și San Marino, poveștile unor jucători de bază. Plus, pe lângă acest ghid, reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, majoritatea în exclusivitate. Află în continuare ce îți oferă numărul aniversar 700 al revistei FANATIK.

A apărut numărul din iunie al revistei FANATIK! NUMĂRUL 700! Număr special, cu fantasticul „Messi din România”, „prețul corect” cerut de Hagi lui Becali pentru Ianis sau ghidul detaliat al CE U21! Printre multe altele!

Gigi Becali se laudă că FCSB are viitorul asigurat. Că sunt copii la Academie care vor ajunge mari vedete. Că a plătit câteva zeci de mii de euro pentru a aduce la Berceni unii dintre cei mai buni puști din România. FANATIK l-a descoperit pe cel numit deja „Messi din România”. Are 12 ani și ce face cu mingea este inimaginabil la această vârstă. Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe el. Cum îl cheamă și de unde vine, dar și alte amănunte inedite despe el găsești într-un reportaj exclusiv numai în numărul 700 al revista FANATIK, numărul de acum, din iunie !

Are 12 ani și este deja numit „Messi din România”! Reportaj în exclusivitate, numai în numărul 700 al revistei FANATIK! Află cine a reușit să-l „încorporeze”!
Are 12 ani și este deja numit „Messi din România”! Reportaj în exclusivitate, numai în numărul 700 al revistei FANATIK!

S-a vorbit și se vorbește despre oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi mai mult decât despre… vizita Papei în România! S-au vehiculat sume, clauze, procente, negocieri… Află numai din numărul 700 al revista FANATIK, numărul de acum, din iunie adevărul despre ce a oferit patronul FCSB și ce a cerut, de fapt, „patronul” jucătorului, tata Gică Hagi.

Cât i-a cerut nașul Gică finului Gigi pentru fiul său Ianis poți afla numai din numărul 700 al revistei FANATIK! Suma este... „europeană”!
Cât i-a cerut nașul Gică finului Gigi pentru fiul său Ianis poți afla numai din numărul 700 al revistei FANATIK!

Ce mai poți citi în numărul 700 al revistei FANATIK, numărul de acum, din iunie

  • Un interviu cu Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului. Orice discuție cu fiul regretatului Nae Manea este un deliciu. Te poartă de la Podul Grant în cartierul La Boca din Buenos Aires sau de la Copos la… Ioana Radu într-un carusel nebun de dezvăluiri inedite și „cârlige” aruncate „în glumă” pentru cine are urechi de auzit, respectiv ochi de citit printre rânduri. Rânduri pe care le găsești, în exclusivitate, numai în numărul 700 al revistei FANATIK, numărul din iunie!
Interviu savuros cu savurosul manager sportiv al Rapidului, Florin Manea, 5 pagini de dezvăluiri, poante și ponturi, numai în numărul 700 al revistei FANATIK! Nu numai pentru rapidiști!
Interviu savuros cu savurosul manager sportiv al Rapidului, Florin Manea, 5 pagini de dezvăluiri, poante și ponturi, numai în numărul 700 al revistei FANATIK!
  • FANATIK face în numărul aniversar din iunie, numărul 700, o analiză amănunțită a tot ceea ce înseamnă investiții maghiare în sportul românesc. Cum a ajuns guvernul Orban să trimită zeci de milioane de euro de la Budapesta pentru sportul românesc? Care sunt de fapt intențiile, ce spun forurile europene și care este reacția de la București? Află toate acestea numai din numărul 700 al revistei FANATIK!
Guvernul Ungariei investește masiv în sportul românesc. Află de ce numai din numărul 700 al revistei FANATIK! Dezvăluiri dureroase...
Guvernul Ungariei investește masiv în sportul românesc. Află de ce numai din numărul 700 al revistei FANATIK!
  • Jürgen Klopp a fost desemnat de prestigioasa publicaţie franceză „Onze Mondial” drept cel mai bun tehnician al sezonului 2018-2019, înaintea celui care i-a luat faţa la potou în Premier League, Pep Guardiola, și a lui Eric ten Hag, antrenorul revelaţie al echipei revelaţie Ajax Amsterdam. Într-un interviu savuros pentru „Onze”, „Kloppo” dezvăluie aspecte inedite din viața sa tumultoasă. Citește-l numai în numărul 700 al revistei FANATIK!
  • Jucătorii din Liga I Betano au ales să își petreacă scurta vacanță de vară departe de România și au mers să se relaxeze în Barcelona, Londra, Paris, Mykonos, Maldive, Bahamas sau Mauritius. Trei pagini cu fotografii inedite, cu fete frumoase și peisaje de vis, poți admira numai în numărul 700 al revistei FANATIK!
Vacanțele fotbaliștilor din Liga I Betano, fotografii cu fete frumoase și peisaje exotice, numai în numărul 700 al revistei FANATIK! 3 pagini dintr-o vară de vis!
Vacanțele fotbaliștilor din Liga I Betano, fotografii cu fete frumoase și peisaje exotice, numai în numărul 700 al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut numărul 700 al revistei FANATIK! Super număr aniversar, cu un reportaj de excepție, două interviuri savuroase cu două personaje savuroase, dezvăluiri și analize șocante, poze de vacanță, umor, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria REVISTA FANATIK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri