Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cine este investitorul din umbră al Rapidului!

01.01.2019 | 10:44
A aparut revista FANATIK pe decembrie Cine este investitorul din umbra al Rapidului
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cine este investitorul din umbră al Rapidului!

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu exclusivități… suculente! Numai bune de citit după nebunia… Revelionului! Plus un cadou de Anul Nou, CALENDARUL SPORTIV 2019: 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor! ATENȚIE: GRATUIT! Per total, FANATIK vă oferă de Sărbători un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

Rapid este pe locul 1 în Seria a II-a din Liga a III-a la jumătatea competiției, cu 4 puncte peste locul 2, Unirea Slobozia, 38 față de 34. Giuleștenii au 12 victorii și 2 egaluri, golaveraj „baban”, 40-8, și nici nu concep să rateze promovarea în Liga a II-a. Sub bagheta tehnică a lui Daniel Pancu, Giuleștiul visează la vremurile bune de altădată.

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cine este investitorul din umbră al Rapidului!

Și poate visa cu temei nu numai „tradițional”, dat de nume și istorie. Pentru că are „spate”. Nu doar patronul declarat Victor Angelescu (care, însă, surpriză, nu apare în actele oficiale ale Rapidului!), ci alți doi milionari, potenți financiar nu de „carton”, asigură stabilitatea financiară a echipei din Giulești. Nu vor să iasă în față, stau „în umbră”, dar FANATIK a aflat cine este unul dintre ei. Vedeți mai jos despre cine este vorba! Aflați mai multe din numărul pe decembrie al revistei FANATIK!

Citiți în revista FANATIK pe decembrie cum a ajuns Viorel Catarmă investitorul din umbră al Rapidului! Și mai este încă un milionar care bagă bani la Rapid!
Citiți în revista FANATIK pe decembrie cum a ajuns Viorel Catarmă investitorul din umbră al Rapidului!

Pe ce loc în TOP 300 al celor mai bogați români a ajuns Gigi Becali după ce a pierdut 2 miliarde de euro din avere în ultimii 10 ani, dar și ce ofertă fabuloasă are pentru Dennis Man, cum arată viaţa distrusă a unui fotbalist „rupt” de „fiara” Lăcătuș într-un meci de acum 20 de ani, cum ar arăta „naționalele” all time ale regiunilor istorice ale României, cum arată stadioanele bucureștene față în față cu EURO 2020, dar și cum arătau revelioanele fotbaliștilor români în diferite epoci istorice ale României, ce vedetă are cea mai scumpă mașină dintre fotbaliști, ce i-a putut face „fetița” cam șturlubatică unui fost număr 1 mondial în tenis sau ce relații s-au (a)prins între copii unor foști fotbaliști, ce costume de baie se vor purta în 2019 sunt alte subiecte pe care le puteți citi numai în numărul din decembrie al revistei FANATIK!

Și nu uitați: revista FANATIK vă oferă cadou acum, în decembrie, Calendarul Sportiv 2019, 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor. Nu uitați să cereți Calendarul Sportiv 2019 dacă nu vă este dat odată cu revista FANATIK! Aveți un pachet special de Sărbători: 72 de pagini (48 revista + 24 Calendarul Sportiv 2019), toate la numai 5 lei! Nu-l ratați că nici nu știți ce pierdeți! Acum, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsiți…